Lehdet
01.11.2019

Pastori Johnin neljä haastetta Suomen kristityille

Suomessa vierailleen intialaisen pastori Johnin haasteet Suomen kristityille

1. Materlialismi

“Minusta näyttää, että monet suomalaiset ovat kiinnostuneempia ulkoisesta hyvinvoinnista kuin hengellisestä hyvinvoinnista. Vain yhteys Jumalaan – ei raha – voi tyydyttää ihmisen sydämen janon.”

2. Sekularismi

 “Suomessa on paljon hienoja kirkkorakennuksia, mutta monet niistä ovat kovin tyhjillään. Maallistuneessa yhteiskunnassa ihmisillä ei ole nälkää oppia lisää Raamatusta, tai Raamattua ei enää opeteta. Ehkä siksi moni ei halua osallistua seurakunnan toimintaan. Se on surullista nähdä! Suomalaisten kristittyjen on tärkeä rukoilla herätystä, joka sytyttää myös janon oppia Raamatusta lisää!”

3. Post-modernismi

Lähetä rohkaiseva viesti kristitylle Lähi-itään. Sanat ovat voimakkaita. Sydämellisellä viestillä voit antaa voimaa ja lohtua kristitylle, jota et koskaan ole tavannut.

4. Islam ja evankeliumi

 “Islam haastaa muut uskonnot ja alkaa määrittää yhteiskuntasäädöksiä saatuaan merkittävän aseman yhteisössä. Olen nähnyt tämän myös Intiassa, jossa islam on hindulaisuuden jälkeen suurin vähemmistöuskonto (noin 200 miljoonaa muslimia).

Kristittyjen Suomessa on tärkeä kohdata tänne tulevat muslimitaustaiset maahanmuutajat, jotta evankeliumi tavoittaa myös heidät.”

Lue lisää Intiasta.