Matkusta Open Doorsin kanssa!

Sinulle, joka haluat nähdä vainotun seurakunnan arkea ja Open Doorsin työtä omakohtaisesti.

Open Doorsin matkat eivät ole tavallisia turistimatkoja. Matkojen tarkoitus on kohdata vainon alla eläviä kristittyjä ja rohkaista heitä. Vainottujen kristittyjen suojelemiseksi emme voi julkaista julkisesti tarkkoja aikatauluja tai kohdemaita. Samasta syystä myös hakeminen mukaan matkalle on hieman erilainen.

Pyydämme kaikkia matkoistamme kiinnostuneita täyttämään kyselylomakkeen. Lomakkeen täytettyäsi olemme yhteydessä sinuun ja kerromme tarkemmat yksityiskohdat matkasta. Jos haluat lisätietoa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: finland@od.org.

Pohjois-Afrikka
helmikuussa 2023

Matkakohde sopii sinulle, joka haluat tutustua suuren Pohjois-Afrikan maan rikkaaseen kulttuuriin ja saada käsityksen kristittyjen tilanteesta muslimimaailmassa. Määränpäässä kristityt ovat olleet vainon ja terrorismin kohteena, eikä heillä esimerkiksi ole oikeutta tiettyihin virkoihin. Silti kristillinen kirkko kasvaa – näe ja koe miksi!

Matkalla pääset tutustumaan historiallisiin maamerkkeihin ja kaupunginosiin – sekä lisäksi Pohjois-Afrikan suurimpaan kirkkoon ja sen kasvavaan seurakuntaan, luostariin ja paikallisiin kristittyihin järjestöihin.

Hinta-arvio 1500 euroa, sisältäen lennot, hotellit, ruokailut, kuljetukset paikan päällä ja nähtävyydet.

Hollanti
huhtikuussa 2023

Matka-aika: 21.-23.4.2023

Oletko miettinyt, miten Open Doors järjestönä on syntynyt ja millä tavoin työtä vainottujen kristittyjen hyväksi on vuosikymmenten aikana tehty?

Hollannin matkalla pääset tutustumaan Open Doors -visitors centeriin järjestön synnyinsijoille Hollannin Harderwijkiin. Visitor centerissä pääset kulkemaan Open Doorsin työn matkassa aina 1955 vuodesta tähän päivään. Pääset näkemään, kuinka yhden miehen missio Raamattujen salakuljetuksesta on vuosikymmenten aikana kasvanut kansainväliseksi vainottuja kristittyjä tukevaksi järjestöksi.

Matkalla tutustumme myös Lähi-idästä Hollantiin muuttaneisiin arameankielisiin kristittyihin Pyhän Efraimin luostarissa ja osallistumme rukoushetkeen. Ihailemme myös kauniita tulppaaneita, taloja ja tuulimyllyjä. Yöpymiset hyvissä hotelleissa Harderwijkissä ja Enschedessä. Matkan hinta on noin 700 euroa.

Kansainväliset ryhmät

Suomalaisten ryhmämatkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Open Doors Internationalin kansainvälisten ryhmien matkoille. Ne vievät kaikkialle maailmaan – maihin, joissa kristittyjä vainotaan.

Lähde matkaan tukemaan vainottuja sisariamme ja veljiämme!