MATKUSTA OPEN DOORSIN KANSSA!

Matkalle hakeminen

Open Doorsin matkat eivät ole tavallisia turistimatkoja. Matkojen tarkoitus on kohdata vainon alla eläviä kristittyjä ja rohkaista heitä. Vainottujen kristittyjen suojelemiseksi emme voi julkaista julkisesti tarkkoja aikatauluja tai kohdemaita. Samasta syystä myös hakeminen mukaan matkalle on hieman erilainen.

Pyydämme kaikkia matkoistamme kiinnostuneita täyttämään kyselylomakkeen. Lomakkeen täytettyäsi olemme yhteydessä sinuun ja kerromme kaikki yksityiskohdat matkasta. Jos haluat lisätietoa lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: finland@od.org.

Tutustuminen Keski-Aasian tilanteeseen – SIIRTYY

Huom! Matka siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Silkkitie – maailman suurimpia aarteita! Keski-Aasian ”stan-loppuisissa maissa” sekoittuu islam ja neuvostoajalta periytyvä ajattelu.

Keski-Aasiassa monille seurakunnille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kokoontua salassa.

Tällä kolmen päivän matkalla saat tavata ja rukoilla rohkeitten kristittyjen puolesta Keski-Aasiasta ja kuulla heidän tilanteestaan. Matka ei taatusti jätä kylmäksi!

Matkahinta noin 600 euroa.

Nigeria – SIIRTYY

Huom! Matka siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Pohjois- ja Keski-Nigerian kristityt ovat kokeneet väkivaltaista vainoa Boko Haram ja Fulani -islamistien taholta monia vuosia.

Open Doors tukee muun muassa raakaa väkivaltaa kokeneiden kristittyjen kuntoutusta. Matkalla rukoilemme paikallisten kristittyjen kanssa, tutustumme Open Doorsin laaja-alaiseen työhön eri yhteisöissä, erityisesti traumaterapiatyöhön.

Matkan kokonaishinta noin 2500 euroa (sisältäen lennot, viisumin, yöpymiset ja ruokailut).

Egypti – SIIRTYY

Huom! Matka siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Egypti on erinomainen matkakohde kun haluat yhdistää kulttuuria ja saada käsityksen kristittyjen tilanteesta muslimimaailmassa.

Egyptissä kristittyjä ovat olleet vainon ja terrorismin kohteena, eikä heillä esimerkiksi ole oikeutta tiettyihin virkoihin. Silti kristillinen kirkko kasvaa – näe ja koe miksi!

Matkalla pääset tutustumaan pyramidien ja vanhan Kairon lisäksi Pohjois-Afrikan suurimpaan kirkkoon ja sen kasvavaan seurakuntaan, luostariin ja paikallisiin kristittyihin järjestöihin.

Hinta-arvio 1200 euroa, sisältäen lennot, hotellit, ruokailut, kuljetukset paikan päällä ja nähtävyydet.

Kansainväliset ryhmät

  • Suomalaisten ryhmämatkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Open Doors Internationalin kansainvälisten ryhmien matkoille. Ne vievät kaikkialle maailmaan – maihin, joissa kristittyjä vainotaan.
  • Lähde matkaan tukemaan vainottuja sisariamme ja veljiämme!
  • Kysy matkoista lisää OD:n toimistolta osoitteesta finland@od.org