Matkusta Open Doorsin kanssa!

Sinulle, joka haluat nähdä vainotun seurakunnan arkea ja Open Doorsin työtä omakohtaisesti.

Open Doorsin matkat eivät ole tavallisia turistimatkoja. Matkojen tarkoitus on kohdata vainon alla eläviä kristittyjä ja rohkaista heitä. Vainottujen kristittyjen suojelemiseksi emme voi julkaista julkisesti tarkkoja aikatauluja tai kohdemaita. Samasta syystä myös hakeminen mukaan matkalle on hieman erilainen.

Pyydämme kaikkia matkoistamme kiinnostuneita täyttämään kyselylomakkeen. Lomakkeen täytettyäsi olemme yhteydessä sinuun ja kerromme tarkemmat yksityiskohdat matkasta. Jos haluat lisätietoa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: tiial@od.org.

Lähi-itä
huhtikuussa 2024

Tällä matkalla pääset tutustumaan yhteen vanhimmista kristillisistä kirkkokunnista.

Pääset tapaamaan paikallisia krisittyjä, ja näkemään miten kristillinen kirkko toimii toivon majakkana paikalliselle kristitylle vähemmistölle sodan runtelemilla alueilla.

Matkan hinta-arvio on 1700 €, sis lennot, hotelli, ruoka ja juoma sekä kuljetukset paikan päällä.

Alankomaat
toukokuussa 2024

Matkalla Alankomaihin pääset tutustumaan Open Doors Visitors centeriin järjestön synnyinsijoille Harderwijkiin. Vierailukeskuksessa avautuu näköala siihen, miten yhden miehen missio Raamattujen salakuljetuksesta on vuosikymmenten aikana kasvanut kansainväliseksi vainottuja kristittyjä tukevaksi järjestöksi. Kuljemme Open Doorsin työn matkassa vuodesta 1955 aina tähän päivään saakka.

Käymme myös arameankielisten syyrialaisortodoksien luostarissa, jossa kuullaan heidän tarinansa. Matkalla ihaillaan toki myös kauniita tulppaaneita, taloja ja tuulimyllyjä.

Matkan ajankohta on 16.-19.5. Matkanjohtajana toimii Emil Anton. Matkan hinta on n. 800 €.

Turkki
syyskuussa 2024

Liity kanssamme rohkaisu- ja rukousmatkalle, jossa tapaat ensisijaisesti iranilaisia ​​kristittyjä, jotka elävät pakolaisina Turkissa.

Matkan pituus on 5 päivää.

Pohjois-Afrikka
lokakuussa 2024

Tällä matkalla viemme kirjallisuutta Pohjois-Afrikan maahan.

Matkan pituus on 1 viikko.

Matkalla pääset tapaamaan paikallisia kristittyjä ja kuulemaan heidän tarinoitaan sekä tutustumaan tämän mielenkiintoisen maan kieleen ja kulttuuriin.

Kansainväliset ryhmät

Suomalaisten ryhmämatkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Open Doors Internationalin kansainvälisten ryhmien matkoille. Ne vievät kaikkialle maailmaan – maihin, joissa kristittyjä vainotaan.

Lähde matkaan tukemaan vainottuja sisariamme ja veljiämme!