Matkusta Open Doorsin kanssa!

Sinulle, joka haluat nähdä vainotun seurakunnan arkea ja Open Doorsin työtä omakohtaisesti.

Open Doorsin matkat eivät ole tavallisia turistimatkoja. Matkojen tarkoitus on kohdata vainon alla eläviä kristittyjä ja rohkaista heitä. Vainottujen kristittyjen suojelemiseksi emme voi julkaista julkisesti tarkkoja aikatauluja tai kohdemaita. Samasta syystä myös hakeminen mukaan matkalle on erilaista kuin tavalliselle turistimatkalle.

Pyydämme kaikkia matkoistamme kiinnostuneita täyttämään kyselylomakkeen. Lomakkeen täytettyäsi olemme yhteydessä sinuun ja kerromme tarkemmat yksityiskohdat matkasta. Jos haluat lisätietoa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: tiial@od.org.

Tulevat matkat

Turkki
syyskuussa 2024

Liity kanssamme rohkaisu- ja rukousmatkalle, jossa tapaat ensisijaisesti iranilaisia ​​kristittyjä, jotka elävät pakolaisina Turkissa.

Matkan pituus on 5 päivää.

Pohjois-Afrikka
lokakuussa 2024

Tällä matkalla viemme kirjallisuutta Pohjois-Afrikan maahan.

Matkan pituus on 1 viikko.

Matkalla pääset tapaamaan paikallisia kristittyjä ja kuulemaan heidän tarinoitaan sekä tutustumaan tämän mielenkiintoisen maan kieleen ja kulttuuriin.

Kansainväliset ryhmät

Suomalaisten ryhmämatkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Open Doors Internationalin kansainvälisten ryhmien matkoille. Ne vievät kaikkialle maailmaan – maihin, joissa kristittyjä vainotaan.

Lähde matkaan tukemaan vainottuja sisariamme ja veljiämme!

Matkakokemuksia