Matkusta Open Doorsin kanssa!

Sinulle, joka haluat nähdä vainotun seurakunnan arkea ja Open Doorsin työtä omakohtaisesti.

Open Doorsin matkat eivät ole tavallisia turistimatkoja. Matkojen tarkoitus on kohdata vainon alla eläviä kristittyjä ja rohkaista heitä. Vainottujen kristittyjen suojelemiseksi emme voi julkaista julkisesti tarkkoja aikatauluja tai kohdemaita. Samasta syystä myös hakeminen mukaan matkalle on hieman erilainen.

Pyydämme kaikkia matkoistamme kiinnostuneita täyttämään kyselylomakkeen. Lomakkeen täytettyäsi olemme yhteydessä sinuun ja kerromme tarkemmat yksityiskohdat matkasta. Jos haluat lisätietoa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: finland@od.org.

Pohjois-Afrikka – syksyllä 2022

Matkakohde sopii sinulle, joka haluat tutustua suuren Pohjois-Afrikan maan rikkaaseen kulttuuriin ja saada käsityksen kristittyjen tilanteesta muslimimaailmassa. Määränpäässä kristityt ovat olleet vainon ja terrorismin kohteena, eikä heillä esimerkiksi ole oikeutta tiettyihin virkoihin. Silti kristillinen kirkko kasvaa – näe ja koe miksi!

Matkalla pääset tutustumaan historiallisiin maamerkkeihin ja kaupunginosiin – sekä lisäksi Pohjois-Afrikan suurimpaan kirkkoon ja sen kasvavaan seurakuntaan, luostariin ja paikallisiin kristittyihin järjestöihin.

Hinta-arvio 1500 euroa, sisältäen lennot, hotellit, ruokailut, kuljetukset paikan päällä ja nähtävyydet.

Kansainväliset ryhmät

Suomalaisten ryhmämatkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Open Doors Internationalin kansainvälisten ryhmien matkoille. Ne vievät kaikkialle maailmaan – maihin, joissa kristittyjä vainotaan.

Lähde matkaan tukemaan vainottuja sisariamme ja veljiämme!