Verkkokurssi: Vaarallinen usko

Tule mukaan tutkimusmatkalle omalta kotisohvaltasi ja rohkaistu yhdessä toisten kanssa!

Open Doorsin Apostolien tekoihin keskittyvä verkkokurssi kuljettaa sinut läpi Apostolien tekojen syventyen vainoon liittyviin kysymyksiin. Tule mukaan tutkimusmatkalle omalta kotisohvaltasi ja rohkaistu yhdessä toisten kanssa!

YouTube video

Tämä verkkokurssi pohtii kristittyjen vaarallista uskoa kirkon alkuaikoina sekä nykyajan vainoissa. Matka vie meidät läpi Rooman valtakunnan mutta myös Kiinaan, Kolumbiaan, Irakiin, Filippiineille ja Pakistaniin, missä Jumalan rakkaus tänään tulee todeksi vainojen keskellä.

Verkkokurssin kuvaus

Verkkokurssi sisältää kahdeksan vajaan tunnin kohtaamista, joiden aikana: 

  • Katsotaan aiheeseen liittyvä video 
  • Luetaan päivän raamatunkohta
  • Pohditaan raamatunkohtaa keskustelukysymysten avulla pienryhmissä
  • Rukoillaan vainottujen kristittyjen ja yhteisten aiheiden puolesta pienryhmissä

Yhden tapaamisen kesto on reilu tunti. Kurssi toteutetaan suomen kielellä ja vetäjinä ovat Open Doorsin työntekijät. Kurssi on maksuton ja tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää tuntemustaan vainotuista kristityistä. Osallistuaksesi verkkokurssille tarvitset tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kuulokkeet sekä ilmainen Teams-sovellus. Myös älypuhelimella voi osallistua, mutta kokemuksemme mukaan se ei ole paras vaihtoehto.

Ilmoittaudu mukaan vaikka ensimmäinen jakso olisikin jo mennyt. Ehdit vielä mukaan!

Aikataulu

Otamme yhteen ryhmään aina 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita siis itsesi heti mukaan suositulle kurssille! Mikäli ryhmässä on tilaa, kurssille voi liittyä mukaan aloituskerran jälkeenkin. 

Ilmoittaudu

"*" näyttää pakolliset kentät

Kurssipäivät:

Keskiviikkoisin: 7.9., 14.9., 21.9., 28.9., 5.10., 12.10., 19.10., 26.10.

Merkkaathan päivät ylös kalenteriisi!

Nimi*
Muodossa 0501234567
Osoite*
Tämä auttaa meitä kurssin valmisteluissa. Voit esittää myös toiveita ja kysymyksiä.
Kurssi alkaa*
Valitse kurssin alkamispäivä
Kellonaika*
Valitse kurssin kellonaika
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Usein kysyttyä

Mitä tekniikkaa käytämme?
Käytämme verkkokurssilla Teams-työkalua. Tässä ohjeet Teams-sovelluksen käyttöön.

Mitä jos ei pääse yksittäiseen verkkotapaamiseen?
Lähetämme kokoontumisen jälkeen sähköpostin, joka sisältää kyseisen kerran aineistot. Voit siis tutustua aiheeseen ja pysyä mukana kurssilla. Emme nauhoita verkkokurssin kokoontumisia.

Voiko viikon aikana olla yhteydessä ryhmään?
Kyllä voi! Luomme kurssilaisia varten oman Whatsapp-ryhmän, jossa voit keskustella kurssin aiheista ja rukoilla vainottujen kristittyjen puolesta. Lähetämme sinulle linkin, jolla voit liittyä Whatsapp-ryhmään, kun ryhmät ovat varmistuneet. Suosittelemme lämpimästi Whatsapp-ryhmään liittymistä, mutta se ei ole pakollista kurssin ”suorittamista” ajatellen. Whatsapp-ryhmä palvelee myös yhteisöllisyyttä, ja kurssikerran jälkeen voit jatkaa keskustelua Whatsappin puolella.

Miten verkkokurssin ryhmät toimivat?
Yhteen ryhmään on tulossa noin 20 ihmistä. Ajoittain jakaudumme noin 4-5 hengen rukoustiimeiksi. Isossa ryhmässä kurssin vetäjä aktivoi osallistujia keskustelemaan ryhmittäin. Pyrimme tarjoamaan kaikille halukkaille sopivasti aikaa ilmaista omia ajatuksiaan.