Vaarallinen usko

Osallistu uuteen verkkokurssiin “Vaarallinen usko”

Open Doorsin Apostolien tekoihin keskittyvä verkkokurssi kuljettaa sinut läpi Apostolien tekojen syventyen vainoon liittyviin kysymyksiin. Tule mukaan tutkimusmatkalle omalta kotisohvaltasi ja rohkaistu yhdessä toisten kanssa!

Tämä verkkokurssi pohtii kristittyjen vaarallista uskoa kirkon alkuaikoina sekä nykyajan vainoissa. Matka vie meidät läpi Rooman valtakunnan mutta myös Kiinaan, Kolumbiaan, Irakiin, Filippiineille ja Pakistaniin, missä Jumalan rakkaus tänään tulee todeksi vainojen keskellä.

Verkkokurssin kuvaus

Verkkokurssi sisältää kahdeksan vajaan tunnin kohtaamista, joiden aikana: 

 • Katsotaan aiheeseen liittyvä video 
 • Luetaan päivän raamatunkohta
 • Pohditaan raamatunkohtaa keskustelukysymysten avulla pienryhmissä
 • Rukoillaan vainottujen kristittyjen ja yhteisten aiheiden puolesta pienryhmissä

Yhden tapaamisen kesto on noin tunti. Kurssi toteutetaan suomen kielellä ja vetäjinä ovat Open Doorsin työntekijät. Kurssi on maksuton ja tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää tuntemustaan vainotuista kristityistä. Osallistuaksesi verkkokurssille tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on mikrofoni ja kuulokkeet.

Aikataulu

Otamme yhteen ryhmään aina 20 osallistujaa ja ne täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita siis itsesi heti mukaan suositulle kurssille!  Otamme myös kesken kurssia ihmisiä mukaan, jos tilaa on. 

Ilmoittaudu verkkokurssille.
 • Tiistaisin 7.9., 14.9., 21.9., 28.9., 5.10., 12.10., 19.10., 26.10.

  Merkkaa päivät ylös kalenteriisi. Kurssi sisältää kahdeksan osaa.
 • Anna numerosi muodossa: 0507770777
 • Tämä auttaa meitä kurssin valmisteluissa. Voit esittää myös toiveita ja kysymyksiä.
 • Kurssille on ollut suuri kysyntä, joten varaa oma paikkasi ajoissa.
  • Vapaita paikkoja
  • Vapaita paikkoja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tekniikkaa käytämme?

Käytämme verkkokurssilla Teams-työkalua. Tässä ohjeet Teams-sovelluksen käyttöön.

Mitä jos ei pääse yksittäiseen verkkotapaamiseen?

Lähetämme kokoontumisen jälkeen sähköpostin, jossa on sen kerran aineistoa. Voit siis tutustua aiheeseen ja pysyä mukana kurssilla. Emme nauhoita verkkokurssia, joten nauhoitusta ei ole saatavilla.

Voiko viikon aikana olla yhteydessä ryhmään?

Kyllä voi! Aiomme luoda Whatsapp-ryhmän, jossa voit keskustella kurssin aiheista ja rukoilla vainottujen kristittyjen puolesta. Lähetämme sinulle linkin, jolla voit liittyä Whatsapp-ryhmään, kun ryhmät ovat varmistuneet. Suosittelemme lämpimästi Whatsapp-ryhmään liittymistä, mutta se ei ole pakollista kurssin ”suorittamista” ajatellen. Loimme Whatsapp-ryhmän myös yhteisöllisyyttä rakentaaksemme. Aiomme pitää kurssin sovitussa tunnin pituudessa ja voit jatkaa keskustelua Whatsappin puolella.

Miten verkkokurssin ryhmät toimivat?

Yhteen ryhmään on tulossa noin 20 ihmistä. Ajoittain pilkomme tätä noin 4-5 hengen rukoustiimeiksi. Isossa ryhmässä kurssin vetäjä aktivoi teitä keskustelemaan vuorotellen. Pyrimme tarjoamaan kaikille halukkaille sopivasti aikaa ilmaista omia ajatuksiaan.