Osallistu

Rukoile

Vaino on aina myös hengellistä taistelua. Siksi rukous on ensisijainen ja tärkein työkalumme. Saamme kantaa vainotut ja vainoajat Jumalan eteen. Saat ajankohtaisia rukousaiheita tilaamalla rukousmailin tästä tai seuraamalla Facebook-sivujamme.

Liity jäseneksi

Jäsenenä voit tukea työtämme jäsenmaksun kautta. Saat ensimmäisenä tiedon uusista toimintamahdollisuuksista ja esimerkiksi matkoista. Saat lisäksi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän suomenkielisen jäsenlehtemme.
Täytä liittymislomake.

Tilaa ilmainen lehti

Tilaa ilmainen suomenkielinen lehtemme. Open Doors -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja antaa lisätietoja vainottujen kristittyjen tilanteesta ja heidän hyväkseen tehtävästä työstämme eri puolilla maailmaa.
Täytä tilauslomake.

Kirjoita vainotulle

Moni vainottu kristitty kokee syvää yksinäisyyttä. Uskon takia moni kristitty joutuu eristetyksi perheestään, joskus jopa muusta yhteiskunnasta. Jotkut ovat pidätettyinä eristysselleissä. Yksi kortti tai lyhyt kirje rohkaisee valtavasti. Lisää tietoa kirjoituskampanjoista löydät täältä. Voit pyytää lisätietoja ajakohtaisista kirjoituskampanjoista: finland@od.org.

Järjestä tilaisuus

Tulemme mielellämme työpaikallesi, kouluusi, seurakuntaasi tai muuhun kokoontumiseen kertomaan vainottujen kristittyjen tilanteesta. Ota rohkeasti yhteyttä: finland@od.org.

Tule lähettilääksi

Haluatko kertoa muille vainottujen kristittyjen tilanteesta ja innostaa heitä osallistumaan Open Doors toimintaan? Jos nautit puhumisesta ja voisit pitää tilaisuuksia, ota meihin yhteyttä: finland@od.org.

Auta kääntämisessä

Osaisitko kääntää tekstiä englannista tai ruotsista suomeksi? Käännämme jatkuvasti materiaalia etenkin englannista suomeksi. Jos nautit kirjoittamisesta, ilmoittaudu mukaan käännöstiimiin: finland@od.org.

Tule materiaalivastaavaksi

Haluatko vastata siitä, että Open Doors –lehti, rukouskalenteri ja kirjoituskampanjat ovat näkyvillä omassa seurakunnassasi tai esim työpaikallasi? Liity materiaalivastaavaksi: finland@od.org. Toimitamme sinulle säännöllisesti sovitun määrän materiaalia esille laitettavaksi.

Matkusta kanssamme

Open Doors toimii vainottujen kristittyjen parissa yli 60 maassa. Joka vuosi järjestämme monenlaisia matkoja eri maihin. Matkat ovat yksi tapa rohkaista kohdemaissa vainon alla eläviä kristittyjä sekä antavat meille ymmärrystä vainottujen olosuhteista. Jos olet kiinnostunut matkustamaan kanssamme, lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi, miksi haluat matkalle ja yhteystietosi: finland@od.org.

Vinkkaa kaverille

Onko sinulla ystäviä, jotka olisivat kiinnostuneita Open Doors toiminnasta ja lehdestämme? Lähetä meille ystäväsi yhteystiedot niin lähetämme hänelle ilmaisen lehtemme: finland@od.org.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!