Rukoile vainottujen puolesta

 Tilaa Open Doorsin rukous- ja ajankohtaissähköposti!

 

Haluatko mieluummin paperisen rukouskalenterin?  Tilaa ilmainen lehti

Rukouskalenteri: Bhutan

Rukoillaan niiden kristinuskoon kääntyneiden bhutanilaisten puolesta, jotka kokevat ankaraa painostusta niin heidän perheensä, ystäviensä, naapuriensa kuin viranomaistenkin taholta. Pyydetään Jumalaa antamaan heille voimia ja että he jaksaisivat nähdä uskossa toivoa.

Rukouskalenteri: Bhutan

Vaikka naiset muodostavat puolet Bhutanin väestöstä, heidän on vaikea päästä mukaan liike-elämään, koulutukseen ja terveyspalveluihin. Rukoillaan kristittyjen naisten puolesta, että että he saisivat viisautta ja käytännön tietoa. Rukoillaan kumppaneidemme järjestämän, naisille suunnatun projektin puolesta, joka pyrkii parantamaan naisten oikeuksia heidän yhteisöissään.

Rukouskalenteri: Bhutan

Rukoillaan Bhutanin hallinnossa työskentelevien kristittyjen puolesta. Pyydetään, että he jakaisivat uskoaan vallanpitäjille ja osoittaisivat Kristuksen rakkautta kollegoilleen kristillisten elämänarvojensa ja periaatteidensa kautta.

Rukouskalenteri: Sri Lanka

Rukoillaan Devinuwaran kaupungin ja sen ympäristön kristittyjen puolesta. Viime vuonna 30-40 munkkia johti noin 2 000 buddhalaista kiihkoilijaa hyökkäämään heidän kimppuunsa. Rukoillaan, että kristityt jaksavat kaikesta huolimatta riippua kiinni Jumalassa. Pyydetään Jumalaa koskettamaan myös vainoajien sydämiä.

Rukouskalenteri: Sri Lanka

Kristitty Mary* on opettanut hindulaiskoulussa kristinuskoa vapaaehtoisena viisi vuotta. Hän on ainut opettaja, jolle ei ole annettu omaa luokkahuonetta. Maryn pyynnöt ovat kaikunut kuuroille korville ja koulun johtaja on kehottanut häntä opettamaan ulkona puun alla. Tästä huolimatta hän yhä jaksaa jatkaa kutsumuksessaan. Rukoillaan Maryn ja muiden syrjintää kokevien kristittyjen opettajien puolesta.

Rukouskalenteri: Sri Lanka

Rukoillaan Open Doorsin työntekijöiden ja Sri Lankan paikallisten yhteistyökumppaneiden puolesta. Rukoilkaa Herraa motivoimaan ja johdattamaan heitä, jotta he jaksavat jatkaa työtään silloinkin, kun se on vaikeaa. Rukoillaan myös heidän perheidensä puolesta.

Rukouskalenteri: Sri Lanka

Rukoillaan niiden kristittyjen puolesta, jotka osallistuivat “Seiso vahvana myrskyssä” —kurssillemme. Pyydetään, että vainoista huolimatta he vahvistuisivat uskossa ja tulisivat muistutetuiksi siitä, että Jumalamme on suuri ja voimallinen ja vahvistaa heitä kaikissa tilanteissa.

Rukouskalenteri: Libya

Rukoillaan nuoren Nadian* puolesta. Hän haluaa olla yhteydessä toisten uskovien kanssa, mutta pelkää hirveästi perheensä saavan tietää. Rukoillaan, että hän pääsisi salaa ja turvallisesti yhteyteen toisten kristittyjen kanssa.

Rukouskalenteri: Libya

Rukoillaan Libyassa asuvien afrikkalaisten kristityjen puolesta. Orjakauppa on maassa todellinen ongelma, ja myös kristityt voivat joutua sen uhreiksi. Pyydetään heille suojaa ja ratkaisua vaikeaan tilanteeseen, jotta kaikkien ihmisarvo voisi säilyä.

Rukouskalenteri: Libya

Rukoillaan suuren paineen alla olevan Nasserin* puolesta. Asejoukot seuraavat hänen jokaista askeltaan, ja ovat kieltäneet häntä olemasta yhteydessä muihin kristittyihin. Pyydetään Jumalaa vahvistamaan häntä hänen joutuessaan elämään eristyksissä.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!