Vapaaehtoiseksi

Oman aikasi antaminen Open Doorsin työlle on meille arvokkain mahdollinen lahja. Kiitos mielenkiinnosta!

Open Doorsin työ ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia. Haemme vapaaehtoisiksi erilaisin lahjoin ja kyvyin varustettuja kristittyjä, jotka voivat tehdä mieleisiään tehtäviä usein omasta kodistaan käsin.

Meille on tärkeää, että vapaaehtoisena löydät juuri sinulle sopivan tavan auttaa, juuri silloin kun sinulle sopii. Tuemme sinua vapaaehtoistyössäsi sekä koulutamme tehtäviin. Vapaaehtoisena olet osa Suomen Open Doorsin innostunutta vapaaehtoisyhteisöä sekä kansainvälistä vainottuja kristittyjä tukevaa vapaaehtoisten joukkoa.

Omalla panoksellasi autat heitä, jotka seuraamalla Jeesusta joutuvat ahtaalle ja vainon kohteeksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Alla on esiteltynä erilaisia tapoja olla mukana auttamassa vainottuja kristittyjä. Lue tarkemmat kuvaukset ja valitse itsellesi mieluisin tehtävä. Voit rohkeasti kokeilla mikä tehtävistä sopisi juuri sinulle.

Mikäli et löydä alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivaa tehtävää, voit täyttää avoimen yhteydenottolomakkeen tästä.

Tutustu eri tehtäviin

Haluatko toteuttaa Vaarallinen usko -kurssin omassa seurakunnassasi?

Vaarallinen usko -kurssin vetäjä saa koulutuksen tehtäväänsä sekä valmiit aineistot kurssin vetämiseen. Tehtäväsi on koota paikkakunnaltasi kiinnostuneita mukaan tähän kahdeksan kerran innostavaan kurssiin.

Viestintä

Painetut tuotteet ja nettijulkaisujen sisällöt, tekstitykset ja graafiikka.

Seurakunta

Seurakuntaedustajana tai rukouspiirin vetäjänä toimiminen.

Tapahtumat

Tapahtumaedustajana toimit hengellisissä tapahtumissa esittelyständin ylläpitäjänä.

Toimisto

Toimiston kiireapu ja avustavat toimistotyöt.

Puhujalähettiläät

Puhujalähettiläänä vierailet seurakunnissa kertomassa vainottujen kristittyjen tilanteesta.

Harjoittelijaksi

Open Doors on hyvä harjoittelupaikka aktiiviselle, itsenäiselle ja rohkealle kristitylle.

Liittymislomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Tule mukaan joukkoomme!

Open Doorsin työ ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia. He ovat erilaisin lahjoin ja kyvyin varustettuja kristittyjä, jotka voivat tehdä mieleisiään tehtäviä usein omasta kodistaan käsin silloin kuin heille sopii.
Nimi*
Osoite*

Mitä haluaisit tehdä?

Tehtäviä on monia ja ne ovat kaikki tärkeitä. Voit valita useita vaihtoehtoja. Jos mikään näistä ei tunnu omalta, anna lomakkeen vapaamuotoiseen kenttään oma ehdotuksesi!
Tehtävävalinnat
Muita ideoita? Kerro samalla lyhyesti itsestäsi. Kerro myös seurakunta-aktiivisuudestasi, koulutuksestasi ja harrastuksista.
Open Doorsin ilmainen lehti
Yksityisyys ja asiakasrekisteri*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.