Rukoustyö Suomessa

Osallistu yhteiseen esirukoukseen vainottujen puolesta!

Visio

Yksi Open Doorsin seitsemästä ydinarvosta on olemme rukouksen ihmisiä”. Tähän pohjautuen Open Doors Finland vahvistaa rukousta vainotun seurakunnan puolesta uuden kehityshankkeen puitteissa. Rakennamme rukousyhteyttä paikallisella tasolla ympäri Suomen kutsumalla maamme kristittyjä yhteiseen esirukoukseen vainottujen veljiemme ja sisariemme puolesta. Näkynämme on esirukouksen laajentuminen koko Suomea kattavaksi verkostoksi. 

Miten toimimme

Yhdistämme Open Doorsin ystävät paikallisella tasolla

Pyrimme luomaan yhteyksiä ja mahdollistamaan Open Doorsin ystävien paikallisen verkostoitumisen. Käytämme viestinnän apuna mm. paikallisia WhatsApp-ryhmiä ja sähköpostia. Tukijamme voivat tutustua toisiinsa, käydä keskustelua vainottuihin kristittyihin liittyvistä aiheista ja löytää uusia paikallisia rukousystäviä.

Luomme uusia paikallisesti kokoontuvia rukousryhmiä

Tarjoamme mahdollisuutta perustaa uusia paikallisesti kokoontuvia rukousryhmiä ja autamme ryhmänmuodostuksessa. Tarjoamme ryhmän vetämisestä kiinnostuneille helpon tavan aloittaa, sekä valmiit materiaalit. Matkan varrella tarjoamme tukea ja mentorointia tarpeiden mukaan. Kannustamme myös löytämään uusia tapoja rukoilla, esim. muodostamalla paikallisen rukousparin tai rukoilemalla etäyhteyksin.

Tule mukaan – osallistu paikalliseen rukoukseen

Haluaisitko olla mukana rakentamassa paikallista rukousyhteyttä alueellasi? Alla olevasta kartasta näet kehitystyömme aktiiviset paikkakunnat ja lomakkeella voit pyytää lisätietoja paikallisesta rukoustoiminnasta.

Rukousryhmien toiminta vaihtelee paikkakunnasta riippuen. Ryhmät voivat olla paikallisesti kokoontuvia, etäyhteyksin toimivia ryhmiä, tai WhatsApp-ryhmiä, joissa paikallinen kehitystyö on vielä käynnissä.

Mikäli oma paikkakuntasi ei ole vielä listassa ja toivoisit Open Doorsin rukoustoimintaa paikkakunnallesi, ilmoita meille kiinnostuksestasi oheisella lomakkeella. Otamme kehityshankkeeseemme mukaan myös uusia paikkakuntia.

Aktiiviset Open Doorsin aiheiden puolesta rukousryhmät Suomessa

Kartassa näkyvissä paikkakunnat, joilla toimii tällä hetkellä aktiivinen rukousryhmä työmme piirissä tai jossa paikallista rukoustyötä parhaillaan kehitetään.

Kokemuksia ryhmänvetäjiltä

Suvi Ylipää OD Ylöjärvi

Ajattelen, että rukous ja Jumalan läsnäolossa viipyminen ovat uskovan tärkeintä toimintaa – ilman rukousta työ on voimatonta.

Rukouksen kautta voin välittää Jumalan huolenpitoa ja rakkautta, Jumalan toiminnallista apua rakkaille siskoille ja veljille sinne missä heillä on vaikeaa.

Jokainen rukous on tärkeä ja vaikuttava, ja koskettaa Jumalan sydäntä.

– Suvi Ylipää, Ylöjärven Open Doors rukousryhmän vetäjä

Lue Suvin koko haastattelu täältä!

Miika Halonen OD Kurikka

Open Doors Kurikan rukousryhmässä parasta on esirukous ympäri maailmaa olevien vainottujen kristittyjen puolesta.

Pyhä Henki yhtyy rukouksiin ja saamme iloita niin uskovien yhteydestä paikallisesti kuin myös rukouksien kautta koettavasta ”Hengen yhteydestä” vainottujen veljiemme ja sisariemme kanssa maailmanlaajuisesti. Pyhä Henki koskettaa ja siunaa myös meitä, kun annamme aikaa taistellaksemme rukouksin uskovien puolesta ympäri maailman.

Rukouksemme myös vaikuttavat eri puolilla maailmaa. Yksikään huokaus ei mene hukkaan! Rukouksessa on voimaa!

– Miika Halonen, Kurikan Open Doors rukousryhmän vetäjä ja seurakuntaedustaja, Kurikan vapaaseurakunnan pastori