(päivä 30) – Auringon laskiessa ramadan ja paasto päättyvät. Muslimiperheet ja ystävät kokoontuvat syömään ja alkaa Eid al-Fitr, yksi muslimien tärkeimmistä juhlista. Rukoillaan heidän puolestaan. Pyydetään, että totuuden nälkä muslimien keskuudessa jatkuisi myös ramadanin jälkeen. Pyydetään, että he saisivat löytää totuuden Jeesuksessa.

Joh. 6:27-29: Älkää tavoitelko katoavaa ruokaa, vaan katoamatonta, sitä, joka antaa ikuisen elämän. Sitä teille antaa Ihmisen Poika, sillä Isä, Jumala itse, on merkinnyt hänet sinetillään.” He kysyivät: “Mitä meidän tulee tehdä, että tekomme olisivat Jumalan tekoja?” Jeesus vastasi: “Uskokaa häneen, jonka Jumala on lähettänyt. Se on Jumalan teko.”

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!