Vainottujen kristittyjen tärkein pyyntö meille on: Rukoilkaa puolestamme. Open Doors viestii vainottujen kristittyjen tilanteesta monien välineiden kautta. Jaamme aineistoamme halukkaille veloituksetta.

Open Doors -lehti ja rukouskalenteri

Vuonna 2020 lehti ilmestyy tammikuussa, maaliskuussa, toukokuussa, syyskuussa ja marraskuussa. Muina kuukausina postitamme rukouskalenterin ja ajankohtaisen rukoushaasteen.

Televisiossa

Sunnuntaisin klo 21.00-21.10 voit katsoa ohjelman “Open Doors – kristittyjen vainot tänään”. Tämän kymmenen jakson sarjan uusintalähetykset ovat maanantaisin klo 5.00 ja 12.45. Lähetysten kellonajat saattavat TV7:n ohjelmatarjonnasta riippuen joskus hieman vaihdella.

Radiossa

  • Open Doors tuottaa kahta ohjelmasarjaa kristillisissä radioissa. Voit kuunnella ohjelmia myös podcastina (podcast.opendoors.fi) milloin vain.
  • Keskiviikkoisin klo 18.45-19.00 Radio Deissä “Open Doors maailmankatsaus” -ohjelma 15.1.2020 alkaen. Lisätietoa Radio Dein kuuluvuuksista: Radiodei.fi
  • Torstaisin klo 16.15-16.30 Radio Patmokselta “Open Doors uutiset”. Toinen esitys on sunnuntaina klo 10.00-10.15. Lisätietoa Radio Patmoksen kuuluvuuksista: Radio.patmos.fi

Verkossa

Koko viestintämme sydän on verkossa. Kotisivuilla julkaisemme kaikki uutiset ja rukousaiheet, joita jaamme muihin verkostoihin. Tässä muutama suositus:

Facebookissa

Facebookissa meillä on sekä tiedotusta että rukousta. Pääsivulla kaiutamme uutiset, tilaisuudet ja keskustelut. Rukousryhmässä julkaistaan päivittäin ajankohtainen ja konkreettinen rukousaihe. Liity esirukoilijaksi!

Instagram ja Twitter

Instagram on erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten suosima sosiaalinen media. Haluamme kertoa vainotuista myös tulevalle sukupolvelle. Twitter on puolestaan median ja poliitikkojen suosima alusta.

Kumppaneiden medioissa

Vainotun kirkon uutisia julkaistaan mm. seuraavissa medioissa sekä monissa muissakin:

Sähköpostilla ja tekstarilla

Olethan jo liittynyt Open Doorsin sähköpostilistalle? Lähetämme sinulle koosteen vainotun seurakunnan uutisista ja rukousaiheista sekä muistutuksia oman alueesi tapahtumista. Saat valintasi mukaan sähköpostia kuukausittain, viikoittain tai halutessasi jopa päivittäin.

  • Voit liittyä sähköpostilistalle, tilata lehden tai vaikka liittyä jäseneksi osoitteessa: Opendoors.fi/liity
  • Olemme myös avanneet tekstarinumeron, josta lähetämme muutaman kerran vuodessa tärkeitä viestejä. Tekstiviestit tulevat numerosta 045 739 76596.