Hyvää lähestyvää kevättä! Viime viikolla on uutisoitu kirkkojen kuulumisista mm. Venäjällä, Intiassa ja Sudanissa. Tapahtumia löytyy myös moneen makuun. Tämän kuun ajan on myös mahdollisuus kirjoittaa rohkaisuviestejä uskoville Pohjois-Koreassa. Lue lisää alta ja Open Doorsin nettisivuilta.

Rukousaiheet

Venäjä | Aseistautunut mies hyökkäsi laskiaisjumalanpalvelukseen Kizlyarin kaupungissa, Pohjois-Kaukasuksella. Hänet on tunnistettu 22-vuotiaaksi paikalliseksi, jolla epäillään olevan yhteyksiä äärijärjestöihin. Isis on ilmoittanut olevansa iskun takana. Kristityt ja muslimit ovat pitkään eläneet yhdessä rauhanomaisesti. Nyt muslimit ovat muuttuneet konservatiivisemmiksi ja ”ääriliikehdintä” on kasvanut.

Rukoillaan
-iskussa kuolleiden läheisten puolesta
-rauhanomaista rinnakkaiseloa Kizlyarin väestöryhmille
-ettei alueen muslimien tarvitsisi nähdä kristittyjä ”vihollisina”.

Intia | Kristittyihin ja muihin uskonnollisiin vähemmistöihin kohdistuneet viharikokset yleistyivät Intiassa vuonna 2017. Erityisesti hindunationalistisen puolueen BJP:n hallitsemissa osavaltioissa viranomaiset sivuuttavat hyökkäykset tai ovat jopa mukana niissä. Intian evankelisen järjestön uskonnonvapauskomissio vetoaa hallitukseen uskonnonvapauden perusteella, joka heillä perustuslain mukaan on.

Rukoillaan
-kaikkien uskonnosta johtuvista viharikoksista kärsineiden puolesta
-kristityille rohkeutta kohdata kasvava väkivallan uhka
-että Intian hallitus kunnioittaisi vähemmistöjen uskonnonvapautta.

Sudan | Sudanin Presbyteerisen Evankelisen Kirkon johtajia on tuomittu viranomaisten vastustamisesta. Aiemmin kirkon omaisuutta ja kiinteistöjä on myyty pois vastoin kirkon tahtoa ja protestit on lopetettu väkivaltaisesti. Päätäntävaltaa myös Sudanilaisen Kristuksen Kirkon toiminnasta on yritetty siirtää hallitukselle. Nyt kirkon johtajia syytetään äänisaasteesta, jota seurakunnat aiheuttavat.

Rukoillaan
-Sudanin kirkkojen johtajien puolesta
-että Presbyteerisen Evankelisen Kirkon toimintaa varten saataisiin säilytettyä tarvittavat tilat
-että kirkot pystyisivät säilyttämää itsenäisyytensä.

Kaikki uutiset

[xyz-ips snippet=”postaukseen-linkkeja”]

Tilaisuudet

12.3.2018 klo 14.00
ESPOOSSA VIHERLAAKSON KAPPELIN LÄHETYSPIIRI
Kristityt hindujen puristuksessa – puhujavieras Intiasta

14.3.2018 klo 19.00
VIRROILLA RAAMATTU- JA RUKOUSPIIRI (MIKA)
Seurakuntatalon alakerta, Rantatie 9

18.3.2018 klo 11.00
JUMALANPALVELUS VARKAUDEN HELLUNTAISEURAKUNNASSA (TAPIO)
Osmajoentie 8

Kaikki tilaisuudet

Kirjoituskampanjat

Rohkaisevia viestejä Pohjois-Korean kristityille | Open Doors lähettää radio-ohjelmia Pohjois-Korean kristityille, joita vainotaan erittäin rankasti. Voit osallistua kirjoittamalla rohkaisevan viestin, jossa kerrot välittäväsi heistä ja rukoilevasi heidän puolestaan. Viestejä voi lähettää osoitteeseen inspire@opendoorsuk.org maaliskuun loppuun asti.

Kaikki kampanjat

Osallistu

Usein tieto lisää tuskaa. Tuskaa voi kuitenkin lievittää tekemällä jotakin asioiden eteen. Sinä voit auttaa. Voit rukoilla vainottujen kristittyjen puolesta, rohkaista heitä ja tukea Open Doorsin toimintaa osallistumalla ja lahjoittamalla. Millä tavoin sinä tuet vainottuja sisariasi ja veljiäsi? Juuri sinun panoksesi on tärkeä!

Seuraa Open Doorsia