Kirjoituskampanjat

Rohkaise kirkkoiskun kohteeksi joutuneita lapsia

Neljä lasta – Alvaro, Trinity, Anita ja Intan – loukkaantuivat vakavasti noin vuosi sitten kirkkoon kohdistuneessa iskussa Indonesiassa. Terroristi heitti polttopullon kirkon puistoon, jossa oli lapsia leikkimässä pyhäkoulun jälkeen. Intan menehtyi saamiinsa vammoihin iskua seuraavana päivänä. Erityisesti Alvaro ja Trinity paloivat iskussa pahoin, ja heillä on kehossaan valtavia arpia. Kaikki kolme eloon jäänyttä lasta ovat tapahtuneesta pahoin traumatisoituneita.

Open Doors on antanut viimeisen vuoden aikana loukkaantuneiden lasten perheille taloudellista tukea ja käytännön apua, kuten leluja ja videoita. Nyt toivoisimme, että erityisesti lapset kirjoittaisivat tai piirtäisivät Alvarolle (4,5 vuotta), Trinitylle (4 vuotta) ja Anitalle (2,5 vuotta) rohkaisuviestejä kirjeiden ja korttien muodossa. Lapset tarvitsevat paljon rukouksia ja rohkaisua toipuakseen kokemastaan sekä fyysisesti että henkisesti. Osoita rohkaisuviestisi henkilökohtaisesti joko Alvarolle, Trinitylle tai Anitalle.

Kirjoituskampanja on voimassa 30.4.2018 saakka

 

 

Rohkaise kenialaista leskeä

Al Shabaab -terroristijärjestön jäsenet hakkasivat elokuussa Keniassa kolme kristittyä miestä kuoliaaksi, kun he eivät suostuneet lausumaan islamilaista uskontunnustusta. Yksi näistä miehistä oli Caroline Riziki -nimisen naisen aviomies Joseph. Saman iltana terroristit tunkeutuivat Josephin veljen kotiin, ja tappoivat myös hänet. Caroline joutui näkemään tapahtumat, ja hän traumatisoitui tästä vakavasti. Hänen 17-vuotias tyttärensä oli tapahtumien aikaan onneksi vierailemassa sukulaistensa luona läheisessä kaupungissa.

Kirjoita Carolinelle ja rohkaise häntä esimerkiksi kertomalla, että hän ei ole yksin ja että hänen puolestaan rukoillaan.

Kirjoituskampanja on voimassa 28.2.2018 saakka.

 

Kuinka toimia?
– Kortit ja lasten piirustukset ovat parhaita.
– Kirjoita lyhyesti ja selvästi, helpolla englannilla (jos muuta ei ole mainittu).
– Rohkaise ja valitse pari raamatunlausetta.
– Älä mainitse Open Doorsia.
– Allekirjoita vain nimelläsi.

Kortit voi lähettää osoitteeseen:
Open Doors Finland
PL 71
02701 KAUNIAINEN

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!