Some
30.04.2024

Iranilaisen kristityn kohtalo: Rukouspyyntö Laleh Saatin puolesta

Miten päätös mennä kasteelle toisessa maassa voi olla ”rikos”, josta rangaistaan vankeustuomiolla?

Tähän tilanteeseen sisaremme Laleh Saati on nyt joutunut. Hän on iranilainen kristitty, joka kastettiin Malesiassa, kun hän etsi turvapaikkaa. Palattuaan Iraniin tapaamaan iäkkäitä vanhempiaan Laleh tuomittiin kahden vuoden vankeusrangaistukseen, raportoi Article18.

🙏 Rukoile Lalehille rohkeutta, lohtua ja rauhaa, kun hän suorittaa vankeusrangaistustaan. Rukoile suojelusta ja henkistä vahvuutta.

🙏 Pyydä Jumalaa suojelemaan häntä vahingoilta. Rukoile, että hän saisi voimaa perheensä ja maailmanlaajuisen kirkon rukoustuesta.

🙏 Rukoile Lalehille oikeutta. Rukoile, että viranomaiset harkitsisivat uudelleen päätöstään ja tunnustaisivat hänen oikeutensa harjoittaa uskoaan.

🙏 Rukoile lohtua ja voimaa Lalehin perheelle, kun he joutuvat olemaan hänestä erossa.

🙏 Rukoile kaikkien Iranissa vaarassa elävien kristittyjen puolesta. Rukoile niiden puolesta, jotka kohtaavat vastaavia rangaistuksia. Rukoile, että heidän uskonsa säilyisi vahvana vastoinkäymisissä.

🙏 Rukoile yhdessä Lalehin ja hänen perheensä kanssa. Hänet vietiin Iranissa epäinhimillisyydestään kuuluisaan Evin-vankilaan, osastolle 209. Rukoile, että Jumala pitäisi hänet turvassa ja ilmestyisi hänelle ihmeellisillä tavoilla.

Iran