Materiaaleja rukouksen tueksi

Open Doorsin rukousryhmien keskiössä on rukous vainotun seurakunnan puolesta.

Toivomme, että nämä materiaalit voivat palvella sinua tärkeässä rukoustyössä vainotun seurakunnan puolesta. Materiaalit soveltuvat niin rukousryhmien vetäjille kuin yksittäisille rukoilijoillekin.

Rukoile ajankohtaisimpien asioiden ja tilanteiden puolesta

Tuoreimmat rukousaiheet ja kampanjat löydät aina nettisivuiltamme, Open Doors -lehdestä sekä sen välistä löytyvästä rukouskalenteristamme.

Voit osallistua kansainvälisiin rukoushaasteisiin ja kampanjoihin. Saat sähköpostiisi hartauden ja rukousaiheen erityisen teeman puolesta.

Keskity maakohtaiseen rukoukseen

Onko sinulla jokin tietty maa sydämelläsi, jonka puolesta haluaisit keskitetysti rukoilla? Voit vaikkapa tehdä oman maakohtaisen rukouskampanjan ryhmässäsi.

Käytä Raamattua rukouksen lähtökohtana

Etsitkö johonkin tiettyyn raamatunkohtaan liittyvää rukoiltavaa? Kaikki Open Doorsin julkaisemat rukoukset liitetään sopivaan raamatunkohtaan. Rukouksia on julkaistu tähän mennessä yli 2000. Alla olevasta linkistä pääset valitsemaan rukousaiheita raamatunkohtiin perustuen.

Rukoile henkilöiden puolesta

Tutustu nettisivuillamme vainottuihin kristittyihin ja heidän tarinoihinsa. Saat heidän kauttaan uskon vahvuutta ja sydämellesi rukoiltavaa.

Innosta muita jakamalla omia rukouksiasi

Voit myös yhdessä ryhmäsi kanssa rohkaista ja innostaa muita rukoukseen omien rukoustenne kautta. Kirjoittamalla OD:n nettisivujen rukousseinälle muut voivat nähdä rukouksenne ja saada asian omallekin sydämelleen.