Suraj* johtaa noin kahdensadan hengen seurakuntaa kotikylässään. Siitä lähtien kun hän perusti seurakunnan muutama vuosi sitten, äärihindut ovat jatkuvasti seuranneet hänen tekemisiään vihaisina siitä, että seurakunnan jäsenet ovat hylänneet perinteisen uskontonsa.

Sitten äärihindut päättivät toimia. “Olin vierailulla läheisessä kylässä, kun äärihindut pysäyttivät minut ja veivät minut johonkin salaiseen paikkaan”, Suraj kertoo. “He hakkasivat minua kolmen tunnin ajan. Sitten he uhkailivat minua, että minun pitäisi sulkea seurakuntani tai muuten tapahtuisi jotain vielä pahempaa. Kukaan ei tullut auttamaan minua. Pääsin kotiini vakavasti loukkaantuneena. Myöhemmin pääsin sairaalaan ystäväni avulla.”

Kun Open Doorsin paikalliset kumppanit kuulivat, mitä Surajille oli tapahtunut, he auttoivat maksamaan hänen hoitokulunsa – kiitos sinun rukoustesi ja lahjoitustesi! Vaikka Suraj joutui kokemaan äärihindujen julmaa väkivaltaa, hän sanoo: “Annan heille anteeksi, sillä he eivät tunne Kristusta eivätkä tiedä, mitä tekevät.”

Lue Psalmi 25:20

“Suojele minua ja pelasta minut, älä hylkää minua, sinuun minä turvaudun.”

Rukoile:

– Rukoile Surajille edelleen paranemista.

– Pyydä, että Jumala muuttaisi niiden äärihindujen mielet, jotka kohdistavat raivonsa Surajiin, ja että Jumala vetäisi heidät puoleensa.

– Pyydä turvaa Surajille ja hänen perheelleen.

– Rukoile Surajin kaltaisten uskovien puolesta, jotka kohtaavat väkivaltaa uskonsa tähden. Pyydä Jumalaa parantamaan ja lohduttamaan heitä.