Rukousaiheet
12.07.2021

12. Rukoile Praveenin* ja Shantin* puolesta

Praveen* (45) ja hänen vaimonsa Shanti* (42) tulivat uskoon sen jälkeen, kun eräs pastori oli rukoillut Shantin puolesta ja tämä oli parantunut sairaudestaan. Pariskunnan sukulaiset olivat kuitenkin vihaisia heidän uudesta uskostaan ja kysyivät, miksi nämä olivat tehneet valinnan uskoa vieraaseen jumalaan. Kun pariskunta kieltäytyi luopumasta uskostaan, Praveenin sukulaiset varastivat häneltä maata, jota hän oli perinyt.

Praveen oli halunnut myydä maan saadakseen maksettua pois lainan, jonka hän oli ottanut Shantin sairauden aiheuttamien kulujen takia. Sukulaisten teosta huolimatta Praveen sanoo, että sitä rauhaa, jota hän nyt tuntee, hän ei löytänyt mistään muualta. “Jumala on vapauttanut meidät, ja me uskomme, että saamme maan takaisin, kun rukoilemme hellittämättä.”

Open Doorsin paikalliskumppanien tuen avulla Praveen ja Shanti ovat voineet avata pienen kaupan, jonka tuloilla he voivat elättää perheensä. Shanti kertoo olevansa erittäin kiitollinen ystävällisestä avusta.

Lue Johannes 10:10

“Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.”

Rukoile:

– Pyydä, että Praveenin ja Shantin pieni kauppa elättää heidät.

– Rukoile Praveenin ja Shantin sukulaisten puolesta, että he voisivat tulla tuntemaan Kristuksen ja kokea hänen rakkautensa. Praveen uskoo, että eräänä päivänä hän voi sanoa Joosuan (24:15) tavoin: “Minä ja minun perheeni palvelemme Herraa.”

– Rukoile sukulaisille mielenmuutosta, että he antaisivat varastamansa maan takaisin Praveenille ja Shantille.