Rukousaiheet
29.07.2021

29. Rukoile Rajeshin* puolesta

Rajesh* on Open Doorsin paikallinen kumppani, joka kannattajien tuen ja rukousten avulla on auttanut Intian vainottuja kristittyjä yli kymmenen vuoden ajan.Rajesh pyytää meidän rukoilevan jatkossakin rohkaisua hänelle ja muille vainottuja auttaville. ”Ilman rohkaisua turrumme, joten pyytäkää, että Jumala rohkaisisi meitä joka päivä ja antaisi uusia visioita vainotun seurakunnan tavoittamiseksi.”

Kun Rajeshilta kysyy, mitä hän toivoo edessä olevalta vuodelta, hän sanoo: ”Uskon, että se on teidänkin toiveenne – koronasta vapaata maailmaa!” Rajesh uskoo kuitenkin myös, että pandemian päättyminen tuo lisää vastuuta. ”Jos Jumala antaa meille viruksesta vapaan maailman, vastuumme kasvaa. Siinä tapauksessa meidän on toimittava ahkerammin, on tehtävä enemmän työtä.”

Mitä seuraavat kuukaudet tuovatkin tullessaan, Rajesh luottaa Jumalaan. ”Meillä on Jumala, joka on kaikkivaltias ja enemmän kuin kaikki vaikeudet ja pandemiat. Kaiken epävarmuuden keskellä Jumala pysyy.”

Lue Kirje efesolaisille 2:10

”Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut.”

Rukoile:

– Rukoile rohkaisua Rajeshille ja muille Intian vainottujen kristittyjen auttajille.

– Rukoile Covid-19-pandemian päättymistä ja viisautta Intian johtajille, jotta pandemia saadaan hallintaan valtavan väestön keskuudessa.

– Rukoile sitä, että kun koronarajoituksia puretaan ympäri maailmaa, kristityt käyttävät vapauttaan ja välittävät Jumalan rakkautta lähimmäisilleen.