Rukousaiheet
30.07.2021

30. Rukoile Heenan* puolesta

Heena* on ollut Open Doorsin paikallinen kumppani usean vuoden ajan. Hän on ollut mukana auttamassa kristittyjä, jotka tarvitsevat kiireellistä apua, erityisesti koronaviruksen sulkutilojen aikana. ”Kysyn usein itseltäni, että mitä jos me emme olisi olleet siellä. Mitä olisi tapahtunut? Sitä on tietysti vaikea kuvitella”, hän sanoo. ”Mutta me turvaamme Jumalaan. Kristityt saavat ilmiselvästi apua uskonsa vuoksi, ja me olemme vain sen kanava.”

”Hyvin usein saamamme palaute on tällainen: ‘Te olette vastaus rukouksiimme. Me todella rukoilimme tätä apua’. He sanovat itkien: ’Jumala on uskollinen, ja teidän läsnäolonne on tehnyt sen selväksi. Se, että olette luonamme, on vahvistanut uskoamme.‘”

”Monta kertaa ihmiset kertovat lähes luopuneensa uskostaan, mutta tuki on vahvistanut heitä ja vienyt heitä taas uuteen, lujittuneeseen jumalasuhteeseen. Apumme, josta kiitos kaikille kannattajille, todella vahvistaa heitä. Se on osoittautunut elintärkeäksi. Jumala todella käyttää tätä työtä.”

Lue Matteus 21:22

”Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte.”

Rukoile:

– Kiitä Jumalaa siitä, että hän käyttää Heenan kaltaisia kumppaneita vastaamaan kristittyjen rukouksiin epätoivoisissa tilanteissa.

– Rukoile Open Doorsin kumppaneille viisautta ja voimia tavoittaa ne, jotka tarvitsevan eniten apua.