Rukousaiheet
16.07.2021

16. Rukoile Nikhilin* puolesta

Nikhil* on vasta 18-vuotias, mutta hänen veljensä ovat hakanneet hänet ja perhe on heittänyt hänet pois kotoa hänen uskonsa vuoksi. Hänen pastorinsa kertoo: “Nikhil kuuluu ylhäiseen kastiin. Hänen isänsä ja veljensä ovat arvostetussa yhteiskunnallisessa asemassa, joten Nikhilin kristillinen usko tuotti heille hyvin kiusallisen tilanteen. Kristinuskoa pidetään virheellisesti ulkomaisena uskontona, jota vain köyhät kannattavat saadakseen rahaa tai materiaalista hyvää. Oli noloa, että niin korkeaan kastiin kuuluva poika valitsi kristinuskon. Siksi hänet hakattiin.”

Nikhilin pastorin oli onneksi mahdollista antaa hänelle majapaikka seurakunnasta ja Open Doorsin paikalliset kumppanit pystyivät tarjoamaan hänelle ruoka-apua. Nikhil sanoo: “Kiitän Jumalaa todella suuresti pastoristani ja teistä kaikista, jotka autoitte minua. Oma perheeni kielsi minut, mutta nyt te olette minun perheeni. Te seisoitte rinnallani epätoivoisen tuskallisessa tilanteessani. Olen todella kiitollinen.”

Lue Sananlaskut 18:24

“Paljon ystäviä – vähän ystävyyttä, tosi ystävä on enemmän kuin veli.”

Rukoile:

– Rukoile, että Jumala edelleen antaa Nikhilille kaiken, mitä hän tarvitsee, ja auttaa häntä saattamaan opintonsa loppuun.

– Rukoile, että hän pysyy vahvana uskossa kaikista kohtaamistaan haasteista huolimatta.

– Rukoile myös, että Jumala pehmittäisi hänen perheenjäsentensä sydämet häntä kohtaan ja että hekin löytäisivät Jeesuksen.

– Rukoile myös muiden uskovien puolesta, jotka yhtäkkiä joutuvat perheittensä ja yhteisöjensä hylkäämiksi, että Jumala auttaisi Open Doorsin paikallisia kumppaneita tavoittamaan heidät ja antamaan heille hätäapua.