Muistatko Vinitan tarinan? Rukoilimme hänen puolestaan viime viikolla. Preetha* on pastorin vaimo, joka oli rukoilemassa Vinitan kanssa, kun äärihindut hyökkäsivät heidän kimppuunsa. He löivät Preethaa metallitangolla, kunnes hän oli tajuton, ja saivat melkein katkaistua puolet hänen toisesta kädestään. Hänen tilansa oli erittäin vakava. Kun hänet vietiin julkiseen sairaalaan, henkilökunta kieltäytyi hoitamasta häntä äärihindujen painostuksen vuoksi.

Open Doorsin paikalliset kumppanit veivät hänet yksityissairaalaan ja maksoivat hoidosta. Preetha sanoo: “Jos Open Doorsin kumppanit eivät olisi auttaneet meitä, olisin kuollut. Haluan kiittää paitsi Jumalaa myös hänen omiaan, jotka ovat auttaneet meitä. Sydämellinen kiitokseni!”

Lue Psalmi 107:20

“Hän lähetti sanansa, ja se paransi heidät, haudan partaalta hän auttoi heidät turvaan.”

Rukoile:

– Pyydä Preethan paranemisen jatkumista. Hänen kätensä on vahingoittunut pysyvästi ja siinä on yhä kipuja.

– Preetha pyytää meitä myös rukoilemaan heitä vastaan hyökänneiden puolesta: ”Rukoilkaa vainoajien puolesta, jotka vastustavat Jumalaa, että he oppisivat tuntemaan hänen rakkautensa.”

– Preetha olisi voinut kuolla, jos ei olisi saanut apua. Kiitä Jumalaa, että Open Doorsin paikalliset kumppanit tavoittivat hänet ajoissa. Rukoile, että he tavoittavat muitakin, jotka ovat pikaisen lääketieteellisen avun tarpeessa.