Elämää kristittynä Pohjois-Koreassa

Pohjois-Korean vankiloissa viruu kymmeniätuhansia toisinajattelijoita. Monesti tuomion syynä on riittämätön kunnioitus maan johtajaa Kim Jong-unia kohtaan. Vankiloiden lisäksi ihmisiä karkotetaan suljettuihin, eristyksissä oleviin kyliin. Koska kristityt palvovat korkeampaa auktoriteettia kuin Kim Jong-un, he ovat erityisen vaarallisessa asemassa ja heidän on pakko kokoontua salassa.

Tästä huolimatta monet pohjoiskorealaiset ovat päättäneet seurata Jeesusta. Pohjois-Korea on kristityille maailman vaikein maa elää. Maa on 15. kertaa peräkkäin ensimmäisellä sijalla World Watch List -tilastossa, joka mittaa kristittyjen vainoja eri maissa.

Näin voit auttaa!

Open Doors on vahvasti mukana tukemassa ja rakentamassa Pohjois-Korean kirkkoa. Voit olla osa muutosta seisomalla rinnallamme vainotun seurakunnan tukemisessa.

”Olemme kuulleet, että Jumala on herättänyt kristittyjä maamme ulkopuolella rukoilemaan puolestamme ja tukemaan meitä taloudellisesti. On ihmeellistä, että Jumala rakastaa meitä niin paljon, että Hän käyttää tukemiseemme veljiä ja sisaria, joita emme tunne. Sydämelliset kiitoksemme!” – Pohjoiskorealainen kristitty

Rukoile

Tue Pohjois-Korean kristittyjä rukoilemalla. Pysähdy vaikka saman tien rukoilemaan heidän puolestaan. Käytä lukemaasi artikkelia rukoustesi perustana. Lisää rukousaiheita löydät seuraavilta sivuilta ja lehden mukana tulevasta rukouskalenterista.

Lahjoita

Voit tukea Pohjois-Korean kärsivää seurakuntaa lahjoittamalla Open Doorsin työhön. Annamme pohjoiskorealaisille ihmiskaupan uhriksi joutuneille naisille Kiinassa käytännön apua, sielunhoitoa ja raamattuopetusta, jotta heidän joukostaan kasvaisi uusia opetuslapsia ja johtajia.

Koulutamme ja ohjaamme myös muita uskovia, sekä lähetämme maahan kristillisiä radio-ohjelmia. Kaikki tämä on mahdollista sinun kaltaistesi tuella.

Ryhdy Open Doorsin kuukausilahjoittajaksi klikkaamalla tästä!