Pastori Samuel* on Open Doorsin paikallinen kumppani Intiassa. Hänen tiiminsä on jatkanut vainottujen kristittyjen auttamista pandemian aiheuttaman kriisin aikana toimittamalla elintärkeää ruoka-apua niille, jotka eivät saaneet hallinnon tukea uskonsa vuoksi. Sen lisäksi he ovat tehneet normaalia työtään auttamalla kristittyjä, jotka joutuvat syrjinnän ja hyökkäysten kohteeksi.

Heidän työnsä voi olla vaarallista, mutta Samuel kertoo, että kannattajien rukoukset ja tuki ovat auttaneet heitä jatkamaan. ”Rakkaat sisaret ja veljet, me pystymme tekemään työtämme vain siksi, että te rukoilette. Kun rukoilette, tiimimme voi mennä tapaamaan näitä ihmisiä ja tukea heitä. Kun annatte omastanne, voimme tarjota heille apua. Pystymme rohkaisemaan heitä. Voimme ottaa riskejä ja tukea rohkeasti veljiämme ja sisariamme kriisin keskellä.”

”Suuri kiitos rukouksistanne, lahjoistanne ja kaikesta muusta, mitä teette vainotun seurakunnan hyväksi.”

Lue 1. kirje korinttilaisille 12:26

”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet, ja jos yksi jäsen saa osakseen kunniaa, iloitsevat kaikki muutkin sen kanssa.”

Rukoile:

– Pastori Samuel pyytää: ”Muistakaa edelleen Intian vainottuja kristittyjä. He tarvitsevat rukouksianne.”

– Rukoile edelleen niiden tiimien ja kumppanien puolesta, jotka menevät rohkeasti vaikeille alueille ja vaarantavat henkensä tukeakseen vainottuja kristittyjä.

– Rukoile edelleen myös vainoajien puolesta, että he oppisivat tuntemaan Jumalan rakkauden ja voisivat uskoa häneen.