Rukousaiheet
26.07.2021

26. Rukoile pastori Amanin* puolesta

Aman* on kolmekymppinen intialainen pastori. Hänen perheensä tuli uskoon, kun Jumala paransi hänen äitinsä kuolemaan johtavasta sairaudesta. Sen jälkeen perhe on kotikylässään johdattanut Jeesuksen luo niin monia muitakin, että kylän johtajat käskivät Amania perheineen lähtemään pois seuraamuksilla uhkaillen.

Erään tytön sairastuttua Amanin perhe pyydettiin kuitenkin rukoilemaan hänen puolestaan – ja hän parani! ”Silloin koko kylä sai nähdä Jeesuksen nimen voiman”, Aman sanoo. ”Sen jälkeen vastustus väheni merkittävästi.”

Lue Psalmi 34:8

”Maistakaa, katsokaa Herran hyvyyttä! Onnellinen se, joka turvaa häneen.”

Rukoile:

– Kiitä siitä, että Amanin kylän asukkaat saivat omin silmin nähdä Jeesuksen parantavan voiman. Rukoile, että samanlaiset ihmeet saisivat johdattaa monia muitakin uskoon.

– Amanin ja hänen perheensä kohtaama vaino on vähentynyt, muttei kokonaan loppunut. Rukoile, että Jumala suojelee heitä ja pitää heistä huolta.

– Monilla yhteisön jäsenillä oli taloudellisia vaikeuksia, joten Open Doorsin paikalliset yhteistyökumppanit auttoivat Amania ja muutamia muita kristittyjä perustamaan pienen yrityksen, joka valmistaa LED-lamppuja. Rukoile Jumalaa siunaamaan tätä liiketoimintaa.