Pastori Raman oli seurakuntansa kirkossa, kun ryhmä lahjottuja nuoria äärihinduja sytytti rakennuksen tuleen. Hän kertoo: ”Yrittäessäni päästä ulos päälleni putosi palavaa puuta.”

Nyt Raman on onneksi parantunut vammoistaan, ja sinun rukoustesi ja tukesi avulla hänelle on tarjottu käytännön apua. Uudelleen rakennettuun kirkkoon on myös asennettu uusi äänentoistojärjestelmä.

Tästä pelottavasta kokemuksesta huolimatta Raman on omistautunut työlle, johon hän kokee saaneensa kutsun Jumalalta: hän perustaa uusia seurakuntia kotikaupunkinsa ympäristöön. ”Tiedän, että se voi olla vaarallista. Tiedän, että voin jopa menettää henkeni. En kuitenkaan pelkää.”

Lue Joosua 1:9

”Muista, että olen sanonut sinulle: ’Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.'”

Rukoile:

– Kiitä Ramanin ja muiden uskovien rohkeudesta heidän jatkaessaan Jumalan palvelemista väkivallasta huolimatta. Rukoillaan varjelusta Ramanille ja muille hänen kaltaisilleen.

– Rukoile, että Jumala siunaisi Ramanin palvelutyötä ja antaisi hänelle viisautta, kun hän pyrkii perustamaan lisää seurakuntia alueelleen.

– Ramanin seurakunnassa on vahva lapsityö: 500 lasta tuli lomalla raamattukouluun kirkkoon vain muutama viikko tuhopolton jälkeen! Rukoillaan, että Ramanin seurakunta kasvattaa uudesta sukupolvesta vahvoja uskovia.