Open Doorsin kumppanit ovat aiemmin tavanneet Meenan ja Sunitan, intialaiset sisarukset.

Naisten tarina kuvasi yksityiskohtaisesti kaksi vuotta aiemmin koettua väkivaltaista lyömistä ja karkottamista. OD:n kumppanit auttoivat heitä avaamaan pikkupuodin toimeentuloaan varten. Sisaruksiin ollaan myös jatkossa yhteydessä, jotta pysytään selvillä heidän tilanteestaan.

 

 

 

 

 

Viimeisimmän  tilannepäivityksen mukaan sisarukset elävät edelleen siinä kylässä, johon he asettuivat tultuaan karkoitetuiksi kotikylästään. Heidän kauppansa sijaitsee samassa kylässä. ” Viime vuonna OD:n kumppanien antaman kaupan turvin kykenimme viljelemään kurpitsaa. Saimme 100 prosenttia voittoa. Olemme tästä hyvin onnellisia”, Sunita kertoo innokkaasti. “ Autoimme myös sairaanhoidon kurssilla olevaa uskonsisartamme, joka oli sairaana. Kustansimme tienesteillämme hänen lääkityksensä .”

 

 

 

 

 

Sisarusten asuinalueella on kuitenkin vain vähän asukkaita eikä kaupalla tienaa tarpeeksi. Tästä syystä siskoista vanhempi, Meena, etsii uutta ja parempaa paikkaa heidän kaupalleenlähellä kaupunkia. ”Toistaiseksi emme ole onnistuneet tässä. Rukoilkaa puolestamme”, hän pyytää.

 

Lue aiempi uutinen Sunitasta ja Meenasta:
https://opendoors.fi/2018/09/05/he-eivat-tieda-mita-he-tekevat/

Intia on World Watch List 2019 sijalla 10. Lue lisää.

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.