Lehdet
05.07.2021

Vaarallinen usko sytyttää taas syksyllä

Yllätyssuosion saanut verkkokurssi niittää kehuja ja kiitosta. Innokkaita osallistujia on ollut jo toista sataa, ja seuraava ryhmä käynnistyy syyskuussa.

Apostolien tekoihin keskittyvällä verkkokurssilla on pohdittu kristittyjen vaarallista uskoa kirkon alkuaikoina sekä nykyajan vainoissa. Matka vie läpi Rooman valtakunnan mutta jatkuu myös Kiinaan, Kolumbiaan, Irakiin, Filippiineille ja Pakistaniin, missä Jumalan rakkaus on tänäänkin totta vainojen keskellä.

Mistä on kyse?

  • Verkkokurssi sisältää kahdeksan tapaamista. Niiden aikana katsotaan aiheeseen liittyvä video, luetaan päivän raamatunkohta, pohditaan sitä pienryhmissä keskustellen sekä rukoillaan vainottujen kristittyjen ja yhteisten aiheiden puolesta.
  • Yhden tapaamisen kesto on noin tunti. Kurssi toteutetaan suomeksi, ja sitä vetävät Open Doorsin työntekijät. Kurssi on maksuton ja tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää tuntemustaan vainotuista kristityistä.
  • Osallistuaksesi verkkokurssille tarvitset älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kuulokkeet.

Ilmoittaudu jo tänään!

Ilmoittautuminen: opendoors.fi/vaarallinenusko  

Miten pääsen mukaan kurssille?

Otamme ryhmään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssilla on tilaa, siihen voi liittyä myös kurssin aikana.

SEURAAVA VERKKORYHMÄ SYYS-LOKAKUUSSA TIISTAISIN

7.9., 14.9., 21.9., 28.9., 5.10., 12.10., 19.10., 26.10.

Uudesta avauksesta toiseen

Verkkokurssin jälkeenkin voi tulla yhteen! Raamatunlukijain Liitto (RLL) ja Open Doors yhdessä kutsuvat Raamatun ja rukouksen äärelle.

Raamattu- ja rukousryhmä YHDESSÄ on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi verkkokurssin käyneille ryhmille. Kukin ryhmä hyödyntää RLL:n lukuopas Hetkisen sunnuntaitekstejä ja siihen liittyviä keskustelukysymyksiä sekä rukoilee vainottujen kristittyjen puolesta Open Doorsiltwwa saatujen rukousaiheiden pohjalta.

Ryhmä voi toimia joko verkossa tai kokoontua seurakunnassa, yhteisössä tai kodeissa. Ryhmän vetäminen on sujuvaa ja helppoa, sillä materiaalit ovat valmiina. Vetäjät saavat myös halutessaan tukea tehtävänsä hoitamiseen Raamatunlukijain Liitosta ja Open Doorsista.

Lue lisää: opendoors.fi/yhdessa