Registrations have closed
22
touko

Perjantairukous – suora rukousohjelma Facebookissa 22.5 klo 12

by
 
58 people viewed this event.

Ajankohta: 22.05.2020 klo. 12:00
Tapahtumapaikka: Facebook LIVE

 

Miten osallistua?

Mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/events/152527829535647/permalink/152535772868186/  ja näet suoran ohjelman.

 

Et tarvitse edes Facebook-tiliä sen katsomiseen, mutta se on toki suositeltavaa Open Doors on mukana maailmanlaajuisessa rukousliikkeessä, jossa rukoillaan vuosittain Ramadanin aikana muslimimaailman ja sen keskellä elävien kristittyjen puolesta. Ramadan alkaa 24.4. ja kestää kolmekymmentä päivää. Tänä aikana kristityt elävät erityisen paineen alla.

Yhteisessä rukouksessa me saamme liittyä maailmanlaajuisen seurakunnan huokaukseen kaikkien pyhien puolesta. Samalla saamme rukoilla vainoajiemme puolesta. Historia osoittaa, kuinka tällaiset rukoukset eivät jää leijumaan jonnekin yläilmoihin. Ne saavat aikaan valtavan muutoksen:

 

  • Eri tutkimukset ja raportit kertovat, kuinka vuosien saatossa kymmenet tuhannet muslimit ovat löytäneet Jeesuksen ihmeellisesti juuri Ramadanin aikana.
  • Tänään näyttää siltä, että Jumala herättelee muslimeja tavalla, jota emme ole aiemmin nähneet. Suurin osa muslimeista on kääntynyt kristityiksi kaksituhattaluvulla, siis viimeisen 20 vuoden aikana.

 

On selvää, että tällä Ramadanin ajan rukouskampanjalla ja rukouksillamme ylipäänsä on tärkeä merkitys muslimiherätyksen kannalta.

Siksi me haluamme rukoilla Ramadanin aikana niiden islamin uskoisten maiden kristittyjen puolesta, joissa kristittyjen on vaikeinta elää. Nämä maat olemme poimineet Open Doorsin World List -tutkimuksen perusteella. Rukoilemme näiden kristittyjen puolesta, mutta samalla rukoilemme herätystä koko maahan.

 

Rukoillaan yhdessä, vahvistetaan kristillistä seurakuntaa muslimimaissa, ollaan osa Jumalan synnyttämää herätystä muslimien parissa!

 

Date And Time

pe, 22.5.2020 klo. 12:00
 

Sijainti

Anywhere
 

Event Category

Koko Suomen tapahtumatTapahtumat: AhvenanmaaTapahtumat: Etelä-KarjalaTapahtumat: Etelä-PohjanmaaTapahtumat: Etelä-SavoTapahtumat: KainuuTapahtumat: Kanta-HämeTapahtumat: Keski-PohjanmaaTapahtumat: Keski-SuomiTapahtumat: KymenlaaksoTapahtumat: LappiTapahtumat: Päijät-HämeTapahtumat: PirkanmaaTapahtumat: PohjanmaaTapahtumat: Pohjois-KarjalaTapahtumat: Pohjois-PohjanmaaTapahtumat: Pohjois-SavoTapahtumat: SatakuntaTapahtumat: UusimaaTapahtumat: Varsinais-Suomi
 
 
 

Share With Friends

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.