30 päivää rukousta Afganistanin puolesta, Hartaudet
21.02.2022

Päivä 21: Kiitä Herraa Hänen huolenpidostaan

”Minun Jumalani on Kristuksen Jeesuksen tähden antava teille taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsette.” (Fil.4:19)

Jumala on uskollinen tavoittaessaan Afganistanin puutteenalaisia ihmisiä. Nazim, yksi eturivin yhteistyötovereistamme, kertoo heidän olevan innoissaan voidessaan auttaa paikallisia heidän tarpeissaan:
”Olemme auttaneet alueen kristittyjä ja ei-kristittyjä perheitä antamalla elintarvikepaketteja ja puhdasta vettä. Alueella on ollut tuskin lainkaan puhdasta vettä noin kolmeen vuoteen. Joet ovat kuivumassa ja pahasti saastuneita. Ihmiset ottavat vettä likaisista ojista ja joista, joihin lasketaan jätevesiä.”
Muuan paikallinen uskova totesi meille kerran: ”Vain teidän ja rukoustenne ansiosta olemme vielä täällä. Ilman rukouksianne olisimme lähteneet kauan sitten, koska tilanne on hyvin vaikea.”
Ylistetään tänään Jumalaa siitä, kuinka Hän tavoittaa ja vahvistaa paikallisia afgaaneja fyysisesti ja psyykkisesti. Hän on todella Jehovah Jireh, meidän Jumalamme, joka näkee ja pitää huolta!