30 päivää rukousta Afganistanin puolesta, Hartaudet
22.02.2022

Päivä 22: Rukoile etulinjan kumppaneiden puolesta

”Sinulle, ihminen, on ilmoitettu, mikä on hyvää. Vain tätä Herra sinulta odottaa: tee sitä mikä on oikein, osoita rakkautta ja hyvyyttä ja vaella valvoen, Jumalaasi kuunnellen.” (Miika 6:8)

Etulinjan kumppanimme jatkavat afgaanipakolaisten tapaamista, auttamista ja heidän puolestaan rukoilemista. He asettavat itsensä vaaraan. Joskus he pelkäävät, että levottomuudet puhkeavat heidän kotikaupungeissaan. He uskovat kuitenkin, että Jumala varjelee heitä ja valtakuntansa työtä. ”Kristittyinä meidän pitäisi olla valmiita ottamaan vastaan kärsiviä ihmisiä, mutta mitä jos heidän joukossaan on vallankumouksellisia? Tarvitsemme Jumalan viisautta ja johdatusta”, Open Doorsin kumppani Hamad sanoo. ”Kristittyinä emme tietysti torju pakolaisia, vaan otamme heidät vastaan ja avustamme heitä.”
Kiitä Jumalaa etulinjan kumppaneistamme. Muista heitä rukouksessa, kun he työskentelevät kellon ympäri pystyäkseen vastaamaan apua tarvitsevien ahdinkoon. Pyydä Herraa tukemaan heitä ja antamaan heille voimaa ja kykyä työtä varten. Rukoile, että he kantaisivat Herran lippua palvellessaan ja rakastaessaan pakolaisia.

Haluatko liittyä rukousryhmään? Tutustu YHDESSÄ -raamattu ja rukousryhmiin osoitteessa: