Vuonna 2019 Open Doors lahjoitti noin 24 000 Raamattua, Uutta testamenttia, ääniraamattua ja kristillistä kirjaa Islèmin kaltaisille salassa eläville kristityille Pohjois-Afrikan muslimimaissa, joissa kristillistä materiaalia on vaikea saada.

Pohjois-Afrikassa kaikkiaan 1 417 kristittyä sai raamattukoulutusta ja 132 kristittyä osallistui johtajuuskoulutukseen.

Tukesi avulla Open Doorsilla on mahdollisuus tarjota maiden seurakunnille Raamattuja jaettavaksi Islèmin kaltaisille nuorille aikuisille uusien uskovien kouluttamiseen, jotta he voivat kasvaa suhteessaan Jumalaan. Islèminkin on kuitenkin pidettävä uskonsa salassa vainon uhan vuoksi.

”Pohjois-Afrikassa ei ole helppoa elää muslimitaustaisena uskovana, mutta se on sen arvoista. Kiitän Jumalaa siitä, että tunnen totuuden ja tiedän, kuka Jumala todella on”, nyt 22-vuotias Islèm toteaa. Lue tästä laajempi todistus Islèmin elämästä.

”Jeesus on kuin happi. Ilman sitä ei voi hengittää. Jos Jeesus ei olisi tullut elämääni, en olisi tänään tässä. En olisi elossa.”

Ole pelastava oljenkorsi Pohjois-Afrikan eristyksissä eläville salaisille kristityille

Rukoile:

  • Maailmanlaajuisen kristityn perheen tuki ja rukoukset vahvistavat tuoreita uskovia, kuten Islèmiä, pysymään vahvana uskossaan ja toimimaan Jeesuksen todistajina.
  • Rukoile Pohjois-Afrikassa toimivien tiimiemme puolesta. He auttavat nyt koronakriisin vuoksi vielä enemmän eristyksiin joutuneita salakristittyjä. Monet perheet kohdistavat vainoa islamista kristityksi kääntyneisiin jäseniinsä. Uskovat jäävät ilman oman perheensä tukea.
  • Rukoile niiden uskovien puolesta, joiden rahat ovat koronakriisin vuoksi loppuneet, eikä mahdollisuutta ostaa ruokaa siksi ole.
  • Rukoile, että kirkko voisi olla suolana ja valona tänä pelon ja eristäytyneisyyden aikana. Rukoile, että kristityt osoittaisivat Jeesuksen rakkautta lähellään eläville ja löytäisivät luovia tapoja kokoontua salassa yhteisiin jumalanpalveluksiin.

Anna omastasi:

  • 20 eurolla voimme lahjoittaa Raamatun 15 muslimitaustaiselle kristitylle.
  • 40 eurolla voimme perehdyttää ja opastaa uskonelämän alkeissa hiljattain uskoon tulleen muslimitaustaisen kristityn.
  • 80 eurolla seurakunnat voivat tavoittaa 35 ihmistä sosiaalisen median kautta.