Uutiset
04.08.2023

New Agen jättäneen etsijän matkassa: mitä kuuluu Nadialle Arabian niemimaalla?

Nadia* oli ollut jo lapsesta saakka etsijä, joka lähti matkalle etsimään Jumalaa. Jeesus löysi hänet hänen vaikeimpana hetkenään. ”Hän on todella antanut minulle sen, minkä olen aina halunnut, sydämeni kaipuun: saada tietää totuus”, Nadia sanoo.

Vaikka Jeesus pelastikin hänet ihmeellisesti pohjalta, Nadia tekee yhä matkaansa Kristuksen kanssa Arabian niemimaalla, missä kristinusko on laajasti tukahdutettua ja uskovia vainotaan.

Lue Nadian tarina: islamin, okkultismin ja New Agen kautta Jeesuksen luo

Nadia näkee yhä, kuinka Jumala käytti hänen menneisyyttään valmistaakseen häntä ja auttaa häntä johtamaan muita Arabian niemimaalla. Nadia tietää millaista on elää hengellisellä aavikolla, ja nyt hän tietää millaista on löytää Jeesuksen Elävä vesi.

Ja tätä hän jakaa muille.

Mustaan huntuun ja kaapuun pukeutunut nainen vaalean moskeijan edessä.
Nadia iloitsee siitä, että on saanut viime aikoina viettää aikaa aikuisten lastensa kanssa. Aviomies erotti Nadian lapsistaan näiden ollessa pieniä. Monille muslimitaustaisille kristityille ero lapsista on raastavaa todellisuutta.

Rohkeana ja toiveikkaana haastavissa oloissa

Nyt Nadialla on työ, jossa hän viihtyy ja jossa hän voi käyttää lahjojaan aiempaa enemmän. Hän on kasvanut rohkeammaksi uskossaan ja osoittaa sen julkaisemalla raamatunlauseita ja tietoa Kristuksen ylösnousemuksesta sosiaalisessa mediassa! Tämä vaati paljon rohkeutta Arabian niemimaalla.

Kaikki on sen voiman ansiota, jota hän saa yksin Jumalalta.

Rukoilemme, että Nadia voisi yhä jakaa Jeesuksen Elävää vettä hänen asuinalueensa janoisille.

Nadian perheessäkin on ollut siunauksia. Rukouksiin vastattiin, sillä hänen tyttärelleen järjestyi lääkäri, joka osaa vastata tyttären tarpeisiin. Nadian on ollut myös mahdollista viettää pidempiä aikoja tyttärensä ja poikansa kanssa, mikä on niin ikään ollut siunaus.

Nadia erotettiin lapsistaan näiden ollessa pieniä, ja hänen aviomiehensä perheen asettamien rajoitusten tähden hän ei voinut olla lastensa luona. Nyt kun lapset ovat aikuisia hänellä on ollut mahdollisuus olla mukana heidän elämissään ja viettää enemmän aikaa heidän kanssaan.

Ylistämme Jumalaa sisaremme kanssa, sillä hän on saanut kuroa lastensa kanssa kiinni menetettyä aikaa. Kukoistakoon heidän suhteensa, ja saakoot Nadian lapsetkin kokea ja kasvaa Kristuksessa.

Rukoilemme myös, että Nadia voisi yhä jakaa Jeesuksen Elävää vettä hänen asuinalueensa janoisille. Käyttäköön Jumala häntä ja hänen lahjojaan kunniakseen.

*Nimi muutettu turvallisuussyistä