Rukousaiheet
20.07.2021

20. Rukoile Maneshin* puolesta

Mahesh* on viisikymppinen pastori. Hänellä on vaimo ja neljä lasta, ja hän johtaa pientä seurakuntaa. Äärihindut ovat useita kertoja syyttäneet Maheshia ja seurakunnan jäseniä ihmisten voimakkaasta käännyttämisestä. Näiden väärien syytösten vuoksi seurakuntalaisia on jopa pidätetty. Mahesh on kuitenkin saanut Open Doorsin paikallisilta kumppaneilta lakitiedon koulutusta, jonka avulla hän on nyt paremmin valmistautunut kohtaamaan tällaiset syytökset.

Hän kertoo: ”Oli kuin Jumala olisi kuullut rukouksemme ja avannut meille tien. Osallistuin tähän ohjelmaan hyvin kiinnostuneena ja opin paljon. Melko pian sen jälkeen paikalliset asukkaat alkoivat jälleen vastustaa seurakuntaamme, poliisin avustuksella. He yrittivät nostaa syytteen, mutta nyt olin saanut koulutusta siihen, miten asian kanssa tuli toimia. Puhuin viranomaisille rohkeasti ja vetosin oikeuksiini.”

”Sen lisäksi, että pystyimme puolustautumaan monenlaisia vääriä syytöksiä vastaan parhaalla mahdollisella tavalla, pystyimme myös kertomaan evankeliumia monille vastustajillemme. Ylistän Jumalaa siitä, että hän ohjasi meitä koko tuon ajan.”

Lue Psalmi 119:154

”Aja asiaani, vapauta minut syytteistä – tee lupauksesi mukaan, anna minun elää!”

Rukoile:

– Rukoile, että väärät syytökset Maheshia ja muita uskovia kohtaan loppuisivat.

– Rukoile, että Jumala siunaisi Maheshia ja hänen seurakuntalaisiaan ja käyttäisi heidän rohkeaa todistustaan johdattaakseen monia uskoon.

– Rukoile, että Jumala edelleen käyttäisi Open Doorsin kumppaneiden tarjoamia lakitiedon koulutuksia vahvistamaan Intian kristittyjä ja auttamaan puolustautumisessa vääriä syytöksiä vastaan.