Kun Rupa* koki Jumalan kutsun seurata Jeesusta ja palvella häntä, hänen isänsä oli äärimmäisen vihainen ja kieltäytyi tukemasta häntä. Maailmanlaajuinen veljien ja sisarten tuki ja heidän rukouksensa ovat kuitenkin mahdollistaneet Rupan opintojen jatkumisen.

Hän sanoo: ”Sanani eivät riitä kiittämään järjestöä, joka on tullut auttamaan minua. Olen todella kiitollinen opintoihin saamastani taloudellisesta tuesta. Rukoilen päivittäin, että Jumalan siunaukset olisivat hänen kansansa yllä.”

”Kun saan opintoni valmiiksi, haluaisin olla mukana lapsi- ja nuorisotyössä. Jo nyt palvelen paikallisessa seurakunnassa ja kerron Kristuksesta kaikille, joita tapaan. Reagoipa isäni miten tahansa, jatkan Jumalan työtä. Uskon, että vielä tulee päivä, jolloin isäni riemuitsee päätöksistäni samalla tavalla kuin taivaallinen Isäni.”

Lue Matteus 10:35-37

”Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan. Viholliset ovat oman talon väkeä. Joka rakastaa isäänsä tai äitiänsä enemmän kuin minua, ei kelpaa minulle.”

Rukoile:

– Kiitä Jumalaa siitä, että isän vihasta huolimatta Rupa etsii ensin Jumalan valtakuntaa.

– Rukoile, että Rupan rukouksiin vastataan ja että myös hänen isänsä voisi oppia rakastamaan Jumalaa ja iloita tyttärensä alttiudesta palvella Jeesusta.

– Rukoile, että Jumala siunaa Rupan opinnot ja ohjaa häntä, kun hän etsii palvelutehtäväänsä.

– Rukoile myös kaikkien muiden nuorten puolesta, joita Open Doorsin paikalliset kumppanit tukevat. Rukoile, että Jumala siunaisi heitä heidän opinnoissaan ja auttaisi heitä käyttämään oppimaansa palvellakseen häntä.