Hätäapua saanut intialainen kristitty

Hätäapua annetaan koronaepidemian aikana

Koronaviruksen vuoksi eristyksissä elävät kristityt ovat entistäkin vaikeammassa asemassa

Olemme kohdanneet ennen kokemattoman kriisin, jonka aikana me kristityt eri puolilla maailmaa koemme konkreettisesti vastauksen tähän kysymykseen.

Vastaava eristys, jota nyt koemme myös Suomessa, on ollut arkea monille maanalaisille kristityille. He ovat joutuneet elämään kärsimyksen keskellä, uhkailun ja hyväksikäytön sekä ääriryhmien väkivallan todellisuudessa. Kuitenkin vainotulle kirkollekin covid-19 -kriisi on uusi haaste entisten lisäksi.

Kohdemaassamme työtä tekevä yhteistyökumppanimme kertoo, että kirkot tekevät nyt kaikkensa vastatakseen tähän haasteeseen.

“Pandemian takia tarvitsemme lääkkeitä, ruokaa ja muuta apua maanalaisen kirkon jäsenille enemmän kuin ennen. Ratkaisevaa on, että toimimme nopeasti.”

Rukoilethan sinäkin näiden kaikkein haavoittuvimpien lähimmäistemme puolesta tämän kriisin aikana? 

Koronaviruksen vaikutuksia vainottuihin kristittyihin:

[et_pb_dfbm_blog dfbm_fullwidth=”off” column_max=”4″ custom_posttypes=”post” include_post_tags=”3527, 3522, 3528″ thumb_same_height=”on” show_content=”excerpt” show_limit_words=”on” limit_words_count=”15″ show_comments=”off” show_categories=”off” show_author=”off” add_more_button=”on” add_more_text=”Lataa lisää” add_more_fullwidth=”on” admin_label=”MASONRY BASIC” _builder_version=”4.4.2″ custom_margin=”80px||60px|” saved_tabs=”all”]

 

[/et_pb_dfbm_blog]

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.