Some
27.03.2024

Kiireellinen rukouspyyntö: Kamerun

Meillä on tänään ikäviä uutisia. Rukoile kanssamme kristityn kylän, Lambramin puolesta Kamerunin ja Nigerian rajalla Pohjois-Kamerunissa.

Perjantaina 15. maaliskuuta 2024 Boko Haram -sissit hyökkäsivät kylään tappaen yhden uskovaisen ja tuhoten paikallisten elinkeinot. Hyökkäys oli toinen tänä vuonna.

Rukoillaan 45-vuotiaan Mogozo Tehawan perheen puolesta. He surevat tämän viiden lapsen isän menetystä.

”Menemme joka ilta vuorelle nukkumaan, koska Boko Haram hyökkää usein taloihimme”, paikallinen pastori selitti. “Sinä yönä Mogozo viipyi, eikä hän kuullut hyökkääjien askeleita. He kohtasivat hänet yksin hänen talossaan ja tappoivat hänet.”

Pelko jatkuu tällä ”punaiseksi vyöhykkeeksi” nimetyllä alueella, joka on usein Boko Haram -taistelijoiden kohteena.

”Hyökkäykset ovat liian yleisiä”, pastori jatkoi. “Mutta ihmisillä ei näytä olevan juurikaan vaihtoehtoja. Heidän maatilansa ja elämänsä Lambramissa eivät voi siirtyä. Joten he palaavat toivoen, että ainoastaan Jumala pitää heidät turvassa.”

Olitpa missä tahansa juuri nyt, rukoile hetki pohjoiskamerunilaisen perheesi ja veljesi Mogozon läheisten puolesta.

🙏 Isä, me pyydämme Sinua lohduttamaan ja vahvistamaan Mogozon perhettä. Ympäröi heidät läsnäolollasi, ole heidän turvansa ja johtajansa näinä vaikeina päivinä.

🙏 Rukoilemme suojelustasi Lambramin kylän ja koko Pohjois-Kamerunin ylle. Asettaisitko enkelisi heidän porteilleen.

🙏 Rukoilemme myös näitä yhteisöjä palvelevien paikallisten seurakunnan johtajien puolesta. Anna heille voimaa. Vuodata voimasi heidän pelkoonsa ja anna heille sinnikkyyttä viedä eteenpäin työtäsi tässä pimeässä paikassa. Jeesuksen nimessä, amen.

Kamerun