Rukousaiheet
09.07.2021

9. Rukoile seurakuntajohtaja Gauravin* puolesta

Gaurav julisti innokkaasti evankeliumia, ja usein sekä äärihindut että alueen asukkaat uhkailivat häntä ja käskivät häntä lopettamaan. Kun hän kieltäytyi, häntä syytettiin valheellisesti siitä, että hän olisi petollisin keinoin käännyttänyt ihmisiä kristinuskoon. Hänet ja hänen kaksi ystäväänsä vangittiin neljäksi kuukaudeksi.

Vapautumisensa jälkeen heiltä kului kolme vuotta syyttömyytensä todistamiseen. “Tuona aikana meillä ei ollut kunnon töitä”, Gaurav kertoo. “Yhteisömme piti meitä rikollisina, eikä kukaan halunnut olla tekemisissä kanssamme. Tein kovasti töitä pienellä maatilkullamme ja hain väliaikaisia töitä sieltä täältä.”

“Open Doorsin kumppanit auttoivat meitä selviytymään ja opastivat kaikessa myös oikeusprosessin aikana. Lopulta minut ja ystäväni todettiin syyttömiksi. Kiitämme Jumalaa kaikista, jotka ympäri maailmaa rukoilevat intialaisten puolesta.”

Lue Johannes 8:36

“Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita.”

Rukoile:

– Kiitä Jumalaa siitä, että Gaurav ja hänen ystävänsä pystyivät puhdistamaan maineensa. Pyydä Jumalaa edelleen varjelemaan ja siunaamaan heitä ja heidän perheitään.

– Pyydä, että Jumala suojelee intialaisia veljiämme ja sisariamme valheellisilta syytöksiltä.

– Pyydä voimaa ja rohkeutta vankilassa oleville uskoville sekä apua ja lohtua heidän perheilleen.

– Pyydä viisautta Open Doorsin paikallisille yhteistyökumppaneille, kun he tukevat kristittyjä näissä haasteissa.