Uutiset
05.09.2017

Sanan salakuljettaja Radio Deissä viikon teoksena

Uusi Sanan salakuljettaja -kirjamme on tällä viikolla Radio Deissä viikon teoksena. Virittäydy siis Radio Dein taajuudelle arkisin klo 6.50, klo 10.55 tai klo 12.40. Koosteuusinta kuullaan sunnuntaisin klo 10 uutisten jälkeen. Viikon teos -ohjelmassa luetaan katkelma viikottain vaihtuvasta uutuuskirjasta. www.radiodei.fi

 

Miljoonia kappaleita myynyt menestysteos

Nuori hollantilaismies nimeltään Veli Andreas alkoi toisen maailmansodan jälkeen salakuljettaa Raamattuja Neuvostoliittoon ja Itä-Euroopan maihin. Yhden miehen missiosta syntyi Open Doors -järjestö, joka auttaa nykyisin vainottuja kristittyjä jo yli 60 maassa.

Veli Andreaksen tarinasta kertovaa teosta God’s Smuggler on myyty ympäri maailmaa jo yli 10 miljoonaa kappaletta. Menestysteokseksi yltänyt kirja on nyt suomennettu nimellä Sanan salakuljettaja.

Tämä juhlapainos sisältää valokuvia Veli Andreaksen matkoilta ja erikoishaastattelun, jossa hän kertoo muun muassa käynneistään Gazassa ja muualla Lähi­-idässä sekä Kiinassa ja Afrikan maissa. Hän pohtii myös seurakunnan nykyisiä haasteita.

”Luin kirjan ensimmäisen kerran 11-­vuotiaana. Silloin en tuntenut ilmaisua mind blowing, tajunnanräjäyttävä, mutta sellainen se oli. Yhden ihmisen rohkeus teki vaikutuksen, loppuelämäksi. Se vaikutti siihenkin, missä opiskelin ja millaiseksi työni muodostui.”
– Eija-­Riitta Korhola, poliitikko

Jos liityt Open Doorsin kuukausilahjoittajaksi, saat kirjan ilmaiseksi. Saat lisää tietoa klikkaamalla tästä.

Voit myös tilata kirjan hintaan 20 € (+ postikulut) ottamalla meihin yhteyttä:

finland@od.org
p. 020 719 1140