Raamattu- ja rukousryhmä YHDESSÄ

Yhdessä Raamattua lukien ja rukoillen!

Raamatunlukijain Liitto ja Open Doors yhdessä kutsuvat Raamatun ja rukouksen äärelle. Raamattu- ja rukousryhmä YHDESSÄ hyödyntää RLL:n lukuopas Hetkisen sunnuntaitekstejä ja siihen liittyviä keskustelukysymyksiä sekä rukoilee vainottujen kristittyjen puolesta Open Doorsilta saatujen rukousaiheiden pohjalta.

Ryhmä voi toimia joko verkossa tai kokoontua seurakunnassa, yhteisössä tai ihan kotosalla. Ryhmän vetäjältä ei vaadita paljoa etukäteisvalmistelua, koska materiaalit ovat valmiina. Vetäjät saavat myös halutessaan tukea tehtävänsä hoitamiseen Raamatunlukijain Liitosta ja Open Doorsista.

Tahtoisitko sinä aloittaa toisten kristittyjen sisarten ja veljien kanssa ”Raamattu ja rukousryhmän Yhdessä”?

Liittymislomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhdessä -ryhmät ovat raamattu- ja rukousryhmiä, joita vetävät vapaaehtoiset vetäjät. Ryhmien koot vaihtelevat, mutta pyrimme siihen, että ne olisivat noin 5-10 henkilöä. Ryhmien tarkoitus on lukea Raamattua ja rukoilla vainottujen kristittyjen puolesta. Ihmisiä on eri kristillisistä taustoista. Voit kokeilla ja sitten päättää olisiko Yhdessä -ryhmä sinulle sopiva tapa oppia lisää Jumalasta.
Yhdessä -ryhmä*
Valitse itsellesi sopiva ryhmä.
Nimi*
Puhelinnumero muodossa 0207191140. Puhelinnumero on pakollinen, koska ryhmän viestintä tapahtuu pääosin Whatsapp-sovelluksen kautta. Saat ilmoittautumisen jälkeen tekstiviestin, jossa on tiedot.
Kerro hieman mistä sait tietää Yhdessä -ryhmistä
Kerro hieman itsestäsi. Askarruttaako jokin sinua? Laita viestiä ryhmän vetäjälle.
Klikkaa ruksia – näin estät roskapostia.