Podcastit
05.09.2019

Podcast | Kun minut lukittiin selliin, polvistuin rukoilemaan – tarina Kiinasta

Pastori Timothy on Kiinalainen kiertävä pastori, joka on tehnyt vuosien palvelutehtävän. Kuuntele tästä hänen todistuksensa ja kurkistus Kiinan kristittyjen elämään.

Kiinassa on lähes 100 miljoonaa kristittyä, mutta World Watch -listalla maa on tällä hetkellä sijalla 27. Parin viime vuoden aikana vainot ovat pahentuneet nopeasti. Erityisesti lasten ja nuorten evankeliointia rajoitetaan. Vaikka nykyiset vainot eivät vedä vertoja 1960-luvun puhdistukselle, jonka pastori Timothy on myös kokenut, tuolloin opittu pitää yhä paikkansa. Kristityt noudattavat vainojen keskellä raamatun periaatteita ja turvaavat rukouksia kuulevaan Jumalaan.

Kuluneen vuoden aikana poliisi on toistuvasti häirinnyt seurakunnan kokouksia, tarkoituksenaan tuhota maanalainen seurakunta. Kun poliisit ovat vuodesta 2018 saapuneet kaatamaan seurakuntien ristejä, seurakuntalaisten vastaus on ollut polvistua rukoilemaan heidän puolestaan. Nuoria seurakuntalaisiaan pastori Timothy rohkaisee rukoilemaan vainoajiensa puolesta: ”Jos me emme rukoile heidän pelastumistaan, Kuka sitten?”

Kuuntele ja tilaa seuraavissa sovelluksissa: Spotify, Itunes tai Podbeam.