30 päivää rukousta Afganistanin puolesta, Hartaudet
27.02.2022

Päivä 27: Rukoile, että kirkot ottavat pakolaiset vastaan

”Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne. Minä olin alasti, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas, ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni. Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle: ’Herra, milloin me näimme sinut nälissäsi ja annoimme sinulle ruokaa, tai janoissasi ja annoimme sinulle juotavaa? Milloin me näimme sinut kodittomana ja otimme sinut luoksemme, tai alasti ja vaatetimme sinut? Milloin me näimme sinut sairaana tai vankilassa ja kävimme sinun luonasi?’ Kuningas vastaa heille: ’Totisesti: kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.’” (Matteus 25:35-40)

Kun afgaanit ovat paenneet eri puolille, kirkoilla ympäri maailmaa on paljon enemmän mahdollisuuksia toimia yhdessä ja ottaa heidät vastaan. Rukoile tänään kaikkien afgaanikristittyjä auttavien kirkkojen puolesta, olivat ne sitten Keski-Aasiassa tai missä tahansa länsimaassa.
Rukoile, että seurakunnat voisivat tarjota hoitavan ja rakastavan yhteisön afgaanipakolaisille. Rukoile, että ne ottaisivat pakolaiset vastaan aidon lämpimästi. Rukoile, että pakolaiset sopeutuisivat hyvin uuteen elämäänsä. Rukoile,että seurakuntien todistuksen kautta he oppisivat tuntemaan ja ottaisivat vastaan pelastuksen lahjan Kristuksessa.