30 päivää rukousta Afganistanin puolesta, Hartaudet
14.02.2022

Päivä 14: Rukoile uudistuvaa myötätuntoa

1. Korinttolaiskirjeen 12. luvun jakeessa 26 sanotaan, että olemme Kristuksen ruumiin jäseniä. Kun yksi jäsen kärsii, muut jäsenet kärsivät sen kanssa.
Lopetellessasi tätä viikkoa pyydä Jumalaa täyttämään sydämesi shalomillaan ja uudistamaan myötätuntosi hänen kansansa kärsimykseen. Shalom tarkoittaa sitäkin, että ihmisellä on oikea suhde Jumalaan. Kun rukoilet rauhaa Afganistaniin, pyydä, että Jumalan rauha kasvaa myös sisimmässäsi.
Kolossalaiskirje 3: 15: ”Vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon teidät on yhden ja saman ruumiin jäseninä kutsuttu. Olkaa myös kiitollisia.”

Kun Afganistan häviää päivän pääotsikoista, voi maailmanlaajuisen kirkon olla helppo unohtaa veljiemme ja sisartemme kärsimys tuossa maassa. Voi käydä myös toisin päin. Kun meitä jatkuvasti pommitetaan uutisílla terroristi-iskuista Persianlahden maissa, sydämemme saattavat väsyä ja muuttua apaattisiksi.
Luota tänään siihen, että Jumalan väkevä käsi voi tehdä lopun väkivallasta Afganistanissa. Tutki omaa sydäntäsi ja miten vastaat inhimilliseen kärsimykseen. Oletko väsynyt koko asiaan? Onko sinusta tullut kylmä ja piittaamaton?

Osallistu kyselyyn! https://us13.list-manage.com/survey?u=d08e69d843ae795b04fc24dd7&id=e5ae7a4cf6&e=*|UNIQID|*