Uutiset
13.07.2020

”Olemme kaikki yhdistettyjä Hänen nimessään”

Intian kristityt kohtaavat yhä suurempaa vainoa. Sen tähden Open Doors on kutsunut kannattajiaan ympäri maailmaa apuun – rohkaisemaan ja auttamaan Intiassa olevia veljiämme ja siskojamme tuntemaan olevansa osa kristillistä perhettä. Meitä kaikkia kutsutaan vakuuttamaan heitä siitä, että he eivät ole yksin tai unohdettuja.

Uskovat lähettävät satoja viestejä eri maista ympäri maailmaa. Nämä viestit on luettu vainon valmisteluun liittyvissä seminaareissa uskoville, joilla on uskonsa vuoksi monia haasteita elämässään. Viestejä on luettu myös kristityille, jotka ovat äskettäin joutuneet vainon kohteeksi.

Uskovat lähettävät satoja rohkaisun viestejä Intian kristityille eri maista ympäri maailmaa

Näin jotkut uskovista ovat vastanneet:

Kamal *, 50-vuotias kristitty (mies): ”Viestinne rohkaisevat minua paljon. Vaikka emme tunne toisiamme henkilökohtaisesti, olemme kaikki yhdistettyjä Hänen nimessään. Ymmärrän, että rukoilet minun puolestani. Jatka rukoilemista puolestani. Yksi kirjeesi auttoi minua muistamaan, että Jumalan armo riittää minulle ja että minun pitäisi aina iloita Hänestä. Tämä viesti rohkaisee minua suuresti.”
Neeta *, 30-vuotias seurakunnan työntekijä (nainen): ”Minä ja perheeni palvelemme Jumalaa Etelä-Intian syrjäisissä kylissä. Seurakunnan työntekijöinä kohtaamme yhteisöissä äärimmäistä painostusta ja vastustusta. Olen iloinen, että Open Doors -kumppanit tukevat tänä aikana kristittyjä Intiassa rukoilemalla heidän puolestaan ja kouluttamalla heitä. Rohkaisun sananne ovat henkisesti vahvistaneet minua. Erityisesti kiitos sinulle, joka muistutit minua Psalmin kohdasta 31:4. Jumalan suojelu lohduttaa ja rauhoittaa minua.”

Vaikka olemme pieni ryhmä, muistat meidät ja rohkaiset meitä rukouksillasi ja sanoillasi.

Olen todella iloinen rohkaisun sanoista, joita olen saanut

Sajan *, 42-vuotias kyläkirkon johtaja (mies): ”Meillä on pieni kirkko ja meillä on vaikeuksia ja haasteita, etenkin kun jaamme evankeliumia. Olen todella iloinen rohkaisun sanoista, joita olen saanut. Vaikka olemme pieni ryhmä, muistatte meidät ja rohkaisette meitä rukouksillanne ja sanoillanne. ”
Manan *, 27-vuotias ministerityöntekijä (mies): “Äärihindut pahoinpitelivät äskettäin minua ja seurakuntalaisiani raa’asti. Organisaationne auttoi minua tapahtuman jälkeen. Osallistuin myös vainoon valmistelevaan seminaariin ja kuulin kaikista kannustavista viesteistänne. Kiitämme Jumalaa rakkaudesta ja huolenpidosta meitä kohtaan. ”
Arnav *, 37-vuotias evankelista (mies): ”Minulla on monia vaikeuksia saarnaamisen kanssa. Joskus minua lannistetaan. Kiitämme Jumalaa tuestanne, joka tavoittaa meidät ja rohkaisee meitä. Minua koskettavat myös rohkaisevat viestinne. Yhdessä kirjeessä muistutettiin Psalmista 119:5. Toivon todellakin vaellukseni noudattavan Jumalan käskyjä.”

Olemme todella kiitollisia kaikesta rakkaudesta ja huolenpidosta

Paikalliset Open Doors -kumppanit kertovat: ”Olemme todella kiitollisia kaikesta rakkaudesta ja huolenpidosta, jota veljemme ja sisaremme ympäri maailmaa ovat ilmaisseet Intian kristittyjä kohtaan. Näiden viestien ja kirjeiden kautta ihmiset ovat tulleet kosketetuiksi ja rohkaistuiksi. Intian tilanne on kehittymässä haastavammaksi kuin koskaan, mutta Jumalan työ jatkuu entistä vahvempana. Pyydämme, että jatkatte rukoilemista Intian puolesta.”

* nimet muutettu turvallisuussyistä

Pyydämme, että jatkatte rukoilemista Intian puolesta.