Videot
28.04.2023

Nuori Basel* turvaa Jumalaan koko sydämestään: uusi usko on kantanut eteenpäin

Eteläisiltä Filippiineiltä kotoisin oleva Basel* oli perheensä ensimmäinen kristitty. Kun hän löysi Jeesuksen ja alkoi käydä kirkossa, hänen isänsä ei vastustanut asiaa muslimitaustasta huolimatta, vaan piti sitä huonoa seuraa parempana asiana.

Basel* on perheessään myös ensimmäinen, joka valmistui opinnoista ja sai ammatin. Hän sai avustusta siihen Open Doorsilta.

Uusi usko on antanut Baselille* voimaa opintoihin, töihin armeijassa sekä kestämään isänsä äkillisen menetyksen. Basel* on surustaan huolimatta iloinen siitä, että hänen isänsäkin löysi Jeesuksen ennen kuolemaansa.

Hän katsoo tulevaisuutta toiveikkaana ja luottavaisin mielin: etenkin Psalmit ovat rohkaisseet häntä. Basel* pyytää myös rukousta puolestaan: aiheena erityisesti varjelus.

Muistakaamme myös muita Filippiinien muslimitaustaisia kristittyjä rukouksin!

Baselille* tärkeitä Raamatun kohtia:

Psalmi 91, Jumalaan luottavan laulu: jakeet 1-2 ja 7-8:

”Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa sanoo näin: ”Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.”

”Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä ja ympäriltäsi kymmenentuhatta, sinä säästyt. Saat omin silmin nähdä, miten kosto kohtaa jumalattomia.”

*Nimi muutettu turvallisuussyistä

YouTube video

Seuraa meitä Youtubessa.

Filippiinit (eteläosa)