MATKUSTA OPEN DOORSIN KANSSA!

Matkalle hakeminen

Open Doorsin matkat eivät ole tavallisia turistimatkoja. Matkojen tarkoitus on kohdata vainon alla eläviä kristittyjä ja rohkaista heitä. Vainottujen kristittyjen suojelemiseksi emme voi julkaista julkisesti tarkkoja aikatauluja tai kohdemaita. Samasta syystä myös hakeminen mukaan matkalle on hieman erilainen. 

Pyydämme kaikkia matkoistamme kiinnostuneita täyttämään kyselylomakkeen. Lomakkeen täytettyäsi olemme yhteydessä sinuun ja kerromme kaikki yksityiskohdat matkasta. Jos haluat lisätietoa lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: finland@od.org.

VIETNAM Lokakuu 2019

Kymmenen päivän matkalla tutustumme seurakuntien tilanteeseen ja erilaisiin projekteihin. Samalla saamme oppia maan historiasta vierailemalla mm. Vietkongin 250 kilometrin pituisessa tunneliverkostossa ja nauttia paikallisen basaarin makuelämyksiä.

Vuoden 2019 World Watch -listalla Vietnam on sijalla 20. Kääntyminen kristinuskoon johtaa sekä perheen että yhteisön voimakkaaseen hyljeksyntään ja vainoon. Kristityksi kääntynyt koetaan oman kulttuurinsa pettäjänä.

Hinta-arvio 2000 euroa.

Kansainväliset ryhmät

  • Suomalaisten ryhmämatkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Open Doors Internationalin kansainvälisten ryhmien matkoille. Ne vievät kaikkialle maailmaan – maihin, joissa kristittyjä vainotaan.
  • Lähde matkaan tukemaan vainottuja sisariamme ja veljiämme!
  • Kysy matkoista lisää OD:n toimistolta osoitteesta finland@od.org