MATKUSTA OPEN DOORSIN KANSSA!

Matkalle hakeminen

Open Doorsin matkat eivät ole tavallisia turistimatkoja. Matkojen tarkoitus on kohdata vainon alla eläviä kristittyjä ja rohkaista heitä. Vainottujen kristittyjen suojelemiseksi emme voi julkaista julkisesti tarkkoja aikatauluja tai kohdemaita. Samasta syystä myös hakeminen mukaan matkalle on hieman erilainen. Pyydämme kaikkia matkoistamme kiinnostuneita täyttämään kyselylomakkeen. Lomakkeen täytettyäsi olemme yhteydessä sinuun ja kerromme kaikki yksityiskohdat matkasta. Jos haluat lisätietoa lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: finland@od.org.

Lähi-itä 5 päivää joulukuussa

  • Viiden päivän matkalla tutustutaan mielenkiintoisiin, paikallisia kristittyjä auttaviin projekteihin.
  • Hinta-arvio n. 1300 €. Ilmoittaudu NYT

LATINALAINEN AMERIKKA
19-28.1.2019

Matkalla tutustutaan lastenkotiin ja tukikeskukseen. Vielä sisällissodan loputtua moni kristitty lapsi elää turvassa lastenkodeissa. Lomien jälkeen lapsilla on usein vaikeaa palata arkeen ilman vanhempiaan ja he tarvitsevat paljon rohkaisua. Matkan tarkoitus on vahvistaa lasten uskoa ja nähdä, miten vainot erottavat lapset perheistään.
Hinta-arvio 2000 euroa. Ilmoittautuminen 1.11.2018 mennessä.

Kansainväliset ryhmät

  • Suomalaisten ryhmämatkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Open Doors Internationalin kansainvälisten ryhmien matkoille. Niitä on mm. Aasian maihin, joissa kristittyjä vainotaan.
  • Lähde matkaan tukemaan vainottuja sisariamme ja veljiämme!
  • Kysy matkoista lisää OD:n toimistolta osoitteesta finland@od.org

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!