Lehdet
24.10.2020

Kristittyjen vainot tänään – Open Doorsin ohjelmasarja jatkuu TV7:llä

Vähän vielä lisäpuuteria ja valojen säätöä. Ja sitten ohjaaja lausuu merkitsevät sanat: ääni käy, kamera käy, ole hyvä! Tästä se alkaa. Miia toivottaa katsojansa lämpimästi tervetulleeksi.

Lokakuun kolmas päivä alkoi Open Doorsilla varsin jännittävästi. Tuttu ja turvallinen toimistomme oli muuntunut kuvausstudioksi. Johtoja, valoja ja kameroita tuntui olevan joka nurkassa. Ovessakin oli varoituslappu: hiljaisuus, kamera käy!

Hyväntuulinen tiimimme on valmiina. Ohjelmamme juontaja Miia ja asiantuntijamme Miika ovat asemissaan. He odottavat kuvausten alkua tyylikkäinä ja kenties hieman jännittyneinäkin. Hymy on kuitenkin tavalliseen tapaan sopivan herkässä.

Pidämme yhteisen rukoushetken, jossa siunaamme koko päivän. Jättäydymme Jumalan Pyhän Hengen johdatuksen ja Kristuksen armon varaan. Rukoilemme, että Herra siunaisi työmme, jotta se koituisi maailmanlaajuisen vainotun seurakunnan hyväksi.

Ja sitten se oikeasti alkaa – paljon odotettu ja kenties hieman pelättykin – TV-kuvaus. Nyt ääni ja kuva käyvät ja Miia toivottaa katsojansa lämpimästi tervetulleeksi ohjelmaan nimeltä Kristittyjen vainot tänään.

Kristittyjen vainot tänään -ohjelmasarjasta

  • Viikoittainen ohjelma, jonka toinen tuotantokausi alkaa TV7:llä sunnuntaina 25. lokakuuta klo 21.00.
  • 10 jakson sarjassa käsitellään vainotun seurakunnan tilannetta eri puolilla maailmaa. Vierailemme muun muassa Irakissa, Syyriassa, Kiinassa, Intiassa ja Afrikassa.
  • Ohjelmissa annamme ajankohtaisen, kattavan ja inspiroivan kuvan vainotun seurakunnan haasteista ja myös onnistumisista.
  • Jakson kesto on noin 9 minuuttia.

Tule mukaan katsomaan ohjelmaa ja rukoile, että ohjelmat olisivat siunaukseksi maailmanlaajuiselle vainotulle seurakunnallemme.

Jaksot myös netissä

Ohjelmat julkaistaan TV7-ensiesityksen jälkeen myös Open Doorsin Youtube-kanavalla osoitteessa youtube.com/opendoorsfinland