Kiitä Jumalaa siitä, että Open Doors pystyi kouluttamaan viime vuonna noin 4000 Pohjois-Koreasta paennutta kristittyä Kiinaan perustetuissa turvataloissa. ”Hämmästyisitte nähdessänne, miten Pyhä Henki tekee työtä niissä”, sanoo Jae-Hwa*, yksi Jeesuksen löytäneistä. ”Niin moni tulee uskoon. Se on mahdollista vain teidän ansiostanne. Ilman rukouksianne meitä ei edes olisi.”

Joh. 16:13-14 Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva. Hän kirkastaa minut, sillä sen, minkä hän teille ilmoittaa, hän saa minulta.

Pohjois-Korea

Kuvalähde: Open Doorsin tehtävä Pohjois-Koreassa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.