Kuuntele ja tilaa seuraavissa sovelluksissa: Spotify, Itunes tai Podbeam.

Kaikki kristityt kokevat vainoa Intiassa, koska hinduradikaalit näkevät heidät kansan vihollisina. He haluavat puhdistaa maansa islamista ja kristinuskosta, eivätkä häpeile käyttää voimakasta väkivaltaa tavoitteensa saavuttamiseen.

Monissa osavaltioissa harkitaan uskonnollisen kääntymisen kieltäviä lakeja, joita historiassa on käytetty epäsuhtaisesti kristittyjä vastaan; mediassa kielteinen näkökulma kristinuskoon kasvaa ja militanttien hindujen rankaiseminen on vähentynyt.

Kristinuskoon kääntyneet hindut kohtaavat vainon pahimmat seuraukset. Heitä painostetaan jatkuvasti palaamaan hinduismiin, erityisesti Ghar Wapsi (Kotiin palaaminen) -nimisissä kampanjoissa. He joutuvat usein pahoinpitelyn kohteiksi, ja joskus heitä myös tapetaan.

Opendoors.fi/intia

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.