Vapaaehtoiseksi viestinnän tehtäviin

Tehtäviä mm. painotuotteiden, nettijulkaisujen ja tekstitysten parissa.

Viestintätiimin vastuulla ovat Open Doorsin painettujen sekä nettijulkaisujen sisällöt, tekstitykset ja graafiikka. Seuraavasta näet viestintätiimin tehtävät ja niiden kuvaukset.

Kääntäjänä toimiessasi käännät englanninkielisiä tekstejä ymmärrettäväksi ja selkeäksi suomenkieliseksi tekstiksi. Käännetyt ja oikoluetut tekstit päätyvät mm. Open Doorsin lehden ja/tai nettisivujen artikkeleiksi sekä videotekstityksiksi.

Artikkelin toimittajana käännät ja muokkaat englanninkielisen tekstin selkeäksi suomenkieliseksi artikkeliksi.

Oikolukijana luet ja editoit englannista suomeen käännettyjä artikkeleita. Oikoluvun jälkeen artikkelit päätyvät Open Doorsin lehteen ja/tai nettisivuille.

Tekstittäjänä Tekstittäjänä ajastat kääntäjien laatimat suomenkieliset videotekstitykset Open Doors Finlandin videoille.

Videoeditoija tuottaa materiaalia, jota hyödynnetään monipuolisesti Open Doorsin viestinnässä.

Graafisen suunnittelun avustavat tehtävät ovat olennainen osa miltei kaikkia viestintätapoja. Onko sinulla kokemusta tai paloa graafiseen suunnitteluun? Jos vastasit kyllä, tämä olisi sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Some-vapaaehtoisena voit jakaa Open Doorsin julkaisuja omassa somessasi tai tulla tekemään viestintää Open Doorsin omissa some-kanavissa.

Kiinnostuitko? Hyppää lomakkeelle ja mukaan toimintaan!

Kokemuksia vapaaehtoisilta