Rukousaiheet
07.07.2021

7. Valhe: ”Intiassa ei ole enää yhtään kristittyä vuoden 2021 lopussa.”

Totuus: Tällaisen tavoitteen on julistanut suuren hindulaisen ääriryhmittymän johtaja. Se auttanee selittämään, miksi kristittyihin kohdistuvat vainot ovat lisääntyneet sen jälkeen, kun tavoite julkistettiin ensi kertaa vuonna 2014.

Vaikka monet kristityt ovat saaneet osakseen syrjintää ja väkivaltaa, ovatpa jotkut jopa kuolleet uskonsa takia, intialaisten veljiemme ja sisartemme rohkeus osoittaa, ettei kirkkoa voi tuhota tällä tavoin.

Evankelista nimeltä Ravi* tapettiin hiljattain, koska hän kielloista huolimatta jatkoi uskostaan todistamista. Kun Open Doorsin työntekijät tapasivat hänen vaimonsa Sumin*, tämä sanoi: ”Jos on tarpeen, kuolen Jeesuksen tähden, mutta koskaa en luovu hänestä. Asun täällä edelleen ja jatkan mieheni työtä.”

Lue Kirje filippiläisille 1:21

”Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto.”

Rukoile:

– Ylistä Jumalaa intialaisten veljiemme ja sisartemme, kuten Sumin, rohkeudesta. He pysyvät äärimmäisestä vainosta huolimatta uskollisina Jeesukselle. Pyydä Jumalaa suojelemaan heitä, antamaan heille voimaa ja lohduttamaan heitä.

– Rukoile, että äärihindujen suunnitelma tuhota Intian kristillinen kirkko epäonnistuu kaikilta osin ja sen sijaan he itse kohtaavat Jeesuksen rakkauden ja kääntyvät hänen puoleensa.

– Sinun rukouksesi ja taloudellinen tukesi auttavat Intian kirkkoa selviämään äärimmäisestä vainosta. Open Doors järjestää paikallisten kumppaniensa kanssa kristityille käytännön apua sekä kouluttaa ja rohkaisee heitä. Pyydä Jumalaa auttamaan tätä työtä tekeviä, jotta he tavoittavat ne, jotka eniten apua tarvitsevat.