Uutiset
12.04.2020

Rakas veljeni Malchi on taivaassa, mutta eräänä päivänä näen hänet jälleen Jeesuksen kanssa

Pikkuveljeni Malchi oli hauska poika; ihana, suloinen ja erittäin lahjakas. Hän auttoi meitä levittämään hyvää sanomaa. Hän harjoitteli soittamaan kiristillisiä lauluja trumpetillaan. Hän soitti joka aamu kotona kunnioittaakseen Jumalaa. Hän soitti myös pyhäkoulun bändissä.

Malchi oli hengellinen johtaja koulussa. Keskiviikkoisin hän johti jumalanpalvelusta ja toimi hengellisenä neuvonantajana. Aina kun hän alkoi rukoilla, hän tunnusti Raamatun pyhät kirjoitukset. Hän halusi istua ja mietiskellä Raamatun äärellä tunteja. Hän teki niin jopa loman aikana. Malchi kertoi hyvästä sanomasta luokkatovereilleen. Satunnaisesti hän saattoi sanoa jakeita ulkomuistista. Hän teki niin auttaakseen muita tuntemaan Jumalaa. Näin hän asetti Raamatun jakeet heidän sydämiinsä. Hän sanoi ystävilleen: ”Vain Jeesus voi antaa syntimme anteeksi.”

Malchi kertoi paljon esimerkkitilanteita Raamatusta ystävilleen. Malchi piirsi kuvia Raamatun jakeista ja jakoi ajatuksiaan. Hänellä oli ystäviä monista eri uskonnoista. Perheemme yhteisissä rukouksissa hän rukoili ystäviensä puolesta, jotta nämä oppisivat rakastamaan Jeesusta. Hän kertoi minulle onnellisena, kuinka hän oli puhunut pelastuksesta ystävilleen.

Vuodesta 2015 alkaen Malchi voitti monia palkintoja. Hän halusi ylistää palkinnoillaan Jumalaa. Malchilla oli erilliset vihot pyhäkoulua, sunnuntain jumalanpalveluksia, raamattuopetuksia ja paastorukouksia varten. Hän osoitti kykyjään pyhäkoulun näyttelyssä, jossa hän selitti ”Jaakobin lupauksen”. Näyttely oli kaunis. Kaikki kehuivat Malchia hänen raamattutiedostaan. Hän osoitti kiinnostusta kirkon toimintaa kohtaan lapsuudestaan asti.

Pikkuveljeni Malchi paastosi ja rukoili kirkon paastopäivinä, hän antoi aamiaisensa ystävilleen koulussa. Malchi arvosti jokaista. Hän oli ystävällinen koulussa ja kunnioitti kaikkia. Hän muisti Jeesuksen opetuksen elämässään. Malchi välitti koulukavereistaan. Jos joku oksensi luokassa, Malchi oli ensimmäinen, joka oli siivoamassa. Malchi teki kotitehtävänsä ja totteli opettajia. Hän oli erittäin älykäs ja pystyi korjaamaan sähköllä toimivia leluja. Hän rukoili opettajien pelastuksen puolesta.

Pikkuveljeni Malchi oli hauska, ihana ja erittäin lahjakas poika

Velvollisuudentuntoinen nuori lähetyssaarnaaja

Vaikka nautimmekin Jumalan läsnäolosta, meillä ei aina ollut kunnollista ruokaa kylässä. Toivoimme, että Jumala johdattaisi yhä enemmän ihmisiä palvomaan Herraa Jeesusta. Malchi toi epäjumalaa palvovia lapsia kirkkoon. Hän kutsui heitä henkilökohtaisesti. Nuo lapset tulivat usein leikkimään kanssamme. Vähitellen he kiintyivät meihin kaikkiin. Heidän vanhempansa luottivat meihin. He tulivat kirkkoon rukoilemaan tarpeidensa ja sairauksiensa puolesta.

Perheemme yhteisessä rukouksessa rukoilimme puutteenalaisten ihmisten pyyntöjen puolesta. Malchi oli aina huolissaan ihmisistä, jotka eivät päässeet sunnuntain jumalanpalveluksiin. Hän huolehti myös joissain paikoissa tapahtuneista jumalanpalveluskokousten kielloista. Hän pyysi rukouksissa, että hänen kansansa palvoisi Herraa. Hän osasi lukea Raamatun jakeet erittäin nopeasti ja selkeästi sekä pystyi kääntämään oikeat Raamatun sivut heti, kun joku pyysi lukemaan.

Malchi oli hengellinen johtaja koulussa

Olen päättänyt seurata Jeesusta

Menimme pyhäkouluun aikaisin aamulla 21. huhtikuuta 2019. Viimeisessä jumalanpalveluksessa rakkaan veljeni kanssa luimme Raamatusta Galatalaiskirjeen luvun 5, polvistuimme ja tunnustimme syntimme. Me rukoilimme ja annoimme elämämme Jumalan ohjattavaksi. Sytytimme kynttilät ja lauloimme yhdessä pyhäkoululauluja. Tunsimme vahvasti Jumalan läsnäolon. Mennessäni aamiaiselle hieman ennen yhdeksää, näin viimeistä kertaa veljeni rakastavat kasvot. Sen jälkeen noin yhdeksältä kuulin pommin räjähdyksen kauhistuttavan äänen. Kuulin ihmisten huutavan. Näin heidän juoksevan ympäriinsä henkensä edestä tietämättä syytä kauhealle äänelle ja tulelle.

Nyt rakas veljeni Malchi on taivaassa. Vaikka vuodatan kyyneleitä, ylistän Jumalaa. Tiedän, että veljeni vuodatti verensä kirkon edessä tuodakseen lisää ihmisiä Jumalan luo. Eräänä päivänä näen hänet jälleen Jeesuksen kanssa. Uskon vahvasti Jeesukseen, joka voitti kuoleman ja elää tänään.

Malchi toivoi kerran olevansa jonain päivänä marttyyri, kuten apostoli Paavali. Rakas veljeni Malchi, joka antoi henkensä koko Sri Lankan pelastamiseksi.

Nyt rakas veljeni Malchi on taivaassa