Liity jäseneksi

Open Doors Finland ry toimii osana kansainvälistä Open Doors International -järjestöä. Työmme on täysin vapaaehtoisen kannatuksen varassa. Kaikki varat käytetään vainottujen kristittyjen hyväksi tehtävään työhön.

Jäsenenä…

  • voit tukea työtämme jäsenmaksun kautta
  • saat ensimmäisenä tiedon uusista toimintamahdollisuuksista ja esimerkiksi matkoista
  • saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän suomenkielisen jäsenlehtemme

Jäsenmaksut 2017

Varsinainen jäsen: 60 €/v  (5 €/kk)
Kannatusjäsen: 20 €/v  (1,65 €/kk)

Open Doors on voittoa tavoittelematon , poliittisesti sitoutumaton ja toimii kristilliseltä arvopohjalta. Oppiperustana on Pyhä Raamattu. Toimintamme on sekä Suomessa että kansainvälisesti yhteiskristillistä ja ekumeenista. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea vainottuja kristittyjä eri puolilla maaillmaa. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, arvopohjan ja oppiperustan. Varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksessa. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksittäinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai seurakunta, joka sitoutuu yhdistyksen arvopohjaan, oppiperustaan ja haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Liittymislomake

(pp.kk.vvvv)

Jäsenmaksu

Lähetämme jäsenmaksulaskun syksyllä 2017.

Voit tutustua rekisteriselosteeseen täällä.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!